@agrilka si robis srandu? ides kupovat lacak a teba zaujima kvalita fotaku? taky telefon nebude nikdy dobre fotit...
staci si kuknut recenziu na fony.sk a hned vidis co to je zac -.-
Displej s uhlopriečkou len 2,6'' a rozlíšením 320 x 240 b. je jednou z najväčších slabín tohto zariadenia. Zobrazený text je neostrý, čitateľnosť v exteriéri je tiež veľmi slabá a zamrzia aj malé pozorovacie uhly. Displej navyše nepodporuje viacdotykové ovládanie, tzv. multitouch.
@agrilka to si radsej kup htc wildfire s...alebo pockaj na wildfire c...to je asi najlepsia volba s tych najlacnejsich telefonov...
@nietimekki wtf? jak moze byt hento super? tft display s malym rozlisenim, bez multitouchu v androidovom telefone? a 3.2mpix fotak bez blesku patri tiez medzi tie najslabsie v tejto dobe...
taky telefon sa moze pacit mozno tym co lepsi od neho este nemali..
@agrilka tak ako sa to vezme...je to hodne slabucky telefon a narocni pouzivatelia ti jasne povedia ze toto nekupuj...
ak ho ma niekto kto nepotrebuje nejaky super telefon tak sa mu moze zdat super...tu nejde o to ci by bol kazovy alebo tak...on ma proste len slabe parametre a ked sa do toho nerozumies tak ti pomoze uz len si ho niekde vyskusat a podla toho posudit ci ti to bude stacit..
@nietimekki ako byvaly majitel by si mal vediet co je multitouch...to je ovladanie dotykoveho displaya dvomi prstami...napr v galerii ked chces zvacsit fotku tak polozis dva prsty na display a tahas ich od seba..tym fotku zvacsujes...
ja som mal tiez iphone a moc mi nesadol pretoze vo vela veciach je dost obmedzeny...niektore veci sa sice daju poriesit nejakou alternativou ale je to zbytocne komplikovane...aj ked iphone je urcite lepsia volba ako tento samsung takze nechapem preco si presedlal na horsi telefon...ja si vzdy zvyknem kupovat stale lepsi a lepsi..
@kosmiklove tak ja nepotrebujem zase neviem aký super telefón len som chcela vedieť, či je v pohode alebo či je úplne že na nič.. že sa kazí alebo neviem čo.. že toto proste nie
@8 noo presne tá klávesnica sa mi na ňom tiež páči
@agrilka o kazovosti neviem...hovorim len ze co sa tyka parametrov tak je to slaby telefon...takze zalezi len na tebe ked si ho vyskusas ci sa ti bude pacit...
ak ti ide o klavesnicu tak sa skus pozriet este na htc chacha
@agrilka tak ja mám SE live with walkman, kupovala som ho za 170 eur, dnes stojí okolo tých 140 ako ten čo si tu dala ty... má 5mpx foťák s bleskom, 320 x 480 3,2 palcovú obrazovku (čo je viac) , nahrávanie HD videí, raz takú veľkú vnútornú pamäť... nie je to nič extra, ale oveľa oveľa lepší a za takú istú cenu (je v predaji od septembra 2011)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
staci si kuknut recenziu na fony.sk a hned vidis co to je zac -.-
Displej s uhlopriečkou len 2,6'' a rozlíšením 320 x 240 b. je jednou z najväčších slabín tohto zariadenia. Zobrazený text je neostrý, čitateľnosť v exteriéri je tiež veľmi slabá a zamrzia aj malé pozorovacie uhly. Displej navyše nepodporuje viacdotykové ovládanie, tzv. multitouch.
Nevýhody:
- slabý fotoaparát bez blesku
a myslim ze musis mat jasno
@nietimekki wtf? jak moze byt hento super? tft display s malym rozlisenim, bez multitouchu v androidovom telefone? a 3.2mpix fotak bez blesku patri tiez medzi tie najslabsie v tejto dobe...
taky telefon sa moze pacit mozno tym co lepsi od neho este nemali..
neviem čo je mutltitouch klávesnica je tam pre mňa +
ja som mal iphone, skončilo mi fakturačné obdobie a zobral som si toto, tak neviem, môj názor nie je názor odborníka
ak ho ma niekto kto nepotrebuje nejaky super telefon tak sa mu moze zdat super...tu nejde o to ci by bol kazovy alebo tak...on ma proste len slabe parametre a ked sa do toho nerozumies tak ti pomoze uz len si ho niekde vyskusat a podla toho posudit ci ti to bude stacit..
ja som mal tiez iphone a moc mi nesadol pretoze vo vela veciach je dost obmedzeny...niektore veci sa sice daju poriesit nejakou alternativou ale je to zbytocne komplikovane...aj ked iphone je urcite lepsia volba ako tento samsung takze nechapem preco si presedlal na horsi telefon...ja si vzdy zvyknem kupovat stale lepsi a lepsi..
@8 noo presne tá klávesnica sa mi na ňom tiež páči
pre mňa je lepší tento
ak ti ide o klavesnicu tak sa skus pozriet este na htc chacha