Rada by som vedela, aké s ním máte skúsenosti. Chcem si ho kúpiť, len či je dobrý na také obyčajné používanie (hovory, sms, mms, niekedy wi.fi a foto)... Prosím rozpíšte sa o nom Ďakujem
ja ho máám a s tými pádmi to je pravda mne spadol aj na betón, na kameň, na podlahu, stiahla som do neho omylom nejaký vírus takže bol aj v servise, ale stále ide a stále vyzerá ako nový a je rýchly, dobre reaguje a hrozne sa mi páči jeho dizajn, podľa mňa super android
Mám, je dobrý, foťák stojí celkom za nič podľa mňa, ale dá sa prežiť...baterka má tiež slušnú výdrž(ak nepoužívaš veľmi wifi) a ja by som si ho určute kúpila ešte raz keby som si mala znovu vybrať... A mám čierny, ale páčil sa mi aj ten zelený
A Market funguje v pohode? Lebo priateľ si kúpil Sony Ericson Xperia Arc S a na market sa s google účtom nevie prihlásiť...ani mapy mu niekedy nefungujú a to ho kúpil za 4 stovky :/ Takže Market a GPS fungujú v pohode?
@shay Je celkom v pohode akurat ten fotak a ze je trocha maly naco niesom zvyknuty.Ale na obycajne pouzitie podlamna staci.Ale radcej par euro viac a mas samsung galaxy ace pozri bazos.
@monsterkill pozerala som, a moc sa mi nepáči...ja by som chcela tento, lebo je taký malý, nenápadný a moc sa mi páči A na tom ACE na bazosi, tak to nieje čisto nový mobil ale spod ruky...ja chcem tento Mini z NAYu
@shay ja ho mám asi mesiac podľa mňa je super - foťák postačujúci, keĎ chce niekto lepší foťák nech si kúpi digitálny Market ide v pohode.. baterka ti vydrží tak normálne ako pri skoro každom smartphone a mám ten zelený veľmi ma upútal a aj to zloženie aj farba sa mi veľmi páčili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov