mne deň, ale ja som atypický používatel mobilu, ja mám skoro stále zapnuté dáta a mobil v ruke
už sa mi stalo že mi vydržal trištvrte dňa iba ... myslím že pri tom bežnom používaní (nejaký telefonát, smsky, dáta iba nachvílku atď) by to mohol byť deň a pol ... až dva
dva dni v pohode ale tak ak som náhodou celý deň online, popri tom počúvam stále hudbu a veľa fotím alebo zahrám nejakú náročnejšiu hru, tak stále vydrží aspoň od rána do noci (ale to sa mi stalo len pár krát)
@leilla neviem no podľa mňa je atypicke že nedržím mobil v ruke max 30 minut za deň ja ho naozaj vyšťavujem dosť aj výkonne aj výdržne
batéria by mala vydržať 2 dni možno aj tri ... ale to by si musela absolvovať dajme tomu každý deň dva 5 minutove hovory a napisať asi 5 smsiek a byť bez netu aby bol schopný vydržať viac dní ... ale aby chcel niekto 4 tak to je už slepá viera
no ja fakt neviem, kde zijes ale vyjdem von, pozriem sa okolo seba, a nikto sa nepozera inde, nez do telefonu.
ja nabijam telefon kazdy vecer, niekedy aj cez den, ale mam este k tomu vsetkemu asi aj dojebanu nabijacku lebo sak to neni normalne, aby sa mi vypnuty telefon po hodine nabil o 5%
wtf? tak aby mi tam nebezali ziadne procesy, som proste chcela skusit, ci mu drbe iba ked je zapnuty, alebo sa rovnako na p nabija aj ked je vypnuty, a vobec, co je take sokujuce na nabijani vypnuteho telefonu?
@leilla neWTFkuj a neLOLuj tu na mňa slečna ja ti len vravim že je to v podstate zbytočné lebo až taký velký rozdiel v rýchlosti nabíjaní tam určite nie je
a ja mam i9506 ten ma lepsi procesor nemoze to byt aj tym ze viac mi zere mne vydrží tak deň a akonáhle začnem na ňom niečo robiť hneď začnú klesať percentá dole
@vseotec podla toho ako to mas nastavene. cez den ti na automatiku display svieti viac ako ked si ho sam stiahnes na nejaku uroven pri ktorej zere menej ako ti nastavi automatika
ja mám S4, ale mini a som celkom spokojná s ním až na tú baterku.. mobil nabíjam každý deň, ale keď som bez nabíjania cca 24 hodín, už mi zdochína a tak premýšľam, že asi budem nosiť nabíjačku všade so sebou
ja mam S5 a tiez mam problemy s nabijanim..vydrzi malinko ale ja nonstop whatsapujem a viberujem a proste 24/7..teraz sa mi nejak nejde nabit a zapnut.. ((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
už sa mi stalo že mi vydržal trištvrte dňa iba ... myslím že pri tom bežnom používaní (nejaký telefonát, smsky, dáta iba nachvílku atď) by to mohol byť deň a pol ... až dva
co je na tom atypicke? atypicke by bolo, keby ti baterka na smartfone vydrzi tyzden, lebo s nim len obcas zatelefonujes.
batéria by mala vydržať 2 dni možno aj tri ... ale to by si musela absolvovať dajme tomu každý deň dva 5 minutove hovory a napisať asi 5 smsiek a byť bez netu aby bol schopný vydržať viac dní ... ale aby chcel niekto 4 tak to je už slepá viera
no ja fakt neviem, kde zijes ale vyjdem von, pozriem sa okolo seba, a nikto sa nepozera inde, nez do telefonu.
ja nabijam telefon kazdy vecer, niekedy aj cez den, ale mam este k tomu vsetkemu asi aj dojebanu nabijacku lebo sak to neni normalne, aby sa mi vypnuty telefon po hodine nabil o 5%
no neviem čo stým máš, nechapem prečo ho nabíjaš ked je vypnutý
wtf? tak aby mi tam nebezali ziadne procesy, som proste chcela skusit, ci mu drbe iba ked je zapnuty, alebo sa rovnako na p nabija aj ked je vypnuty, a vobec, co je take sokujuce na nabijani vypnuteho telefonu?
lol? ale vypnuty sa nabije rychlejsie zeby?
a nie som pohotovost, ze musim byt v dosahu 24/7, ze mam hodinu vypnuty telefon, svet sa nezruti
a ja ti vravim, ze som proste chcela vyskusat, ci v tom rozdiel je, lebo mam na p nabijacku
ty si taky zlaty ale proste kto si kupi smartfon, aby na nom potom vypol vsetko, preco si ho kupil?
vies cooo
?
@vseotec podla toho ako to mas nastavene. cez den ti na automatiku display svieti viac ako ked si ho sam stiahnes na nejaku uroven pri ktorej zere menej ako ti nastavi automatika