Možno blbá otázka ale aj tak chcela by som vedieť či na tomto mobile potrebujem dáta aby som poslala mms, lebo napríklad na mojom terajšom s3 to bez dát nejde ani pozrieť prijatú ani poslať viem že je tam veľký vekový rozdiel ale tak pre istotu ď
@lenkaska1 Funguje to tak aj na mojej Lumii, aj ked nemas aktivovane datove sluzby cez operatora, ak chces aby ti prisla mms, alebo minimalne fotka musis mat zapnute data. Dost blbost v pripade, ze mas program, ze si za 40/50 centov kupis data na cely den po precerpani niekolkych kilobajtov
@igorv čoo tak to som nevedela teda.. ja mam stále internet v mobile, takže preto neviem a MMS si vlastne už ani neposielam Ja som myslela, že práve o tom by mali byť tie mms, aby si poslal/prijal fotku ked nemáš k dispozícii internet
pri mms su nutne data vzdy ... co je vlastne dnes uz blbost lebo cloveku sa skor oplati dat si do mobilu net a obrazky posielas robno cez messenger cloveku a hlavne ak mas S6 ku k tomu
ja som kedysifungoval bez netu do mobilu a vyuzival som aj mmsky ale dnes mi to pride uz smiesne a bez mobilneho netu uz fungovat neviem...je to obrovska vyhoda,efektivna...dnesne smartfony bez netu su akoby si si kupila radio a pocuvala na nom iba jednu stanicu a to je hovadina
@melancholik
ja mam smartfon a internet v nom nemam ani nechcem, lebo fakt nemam tu potrebu som na nete doma a v praci ... to je podla mna viac nez dost. Ved na telefone fotim, smskujem a volam to mi staci
Ked niekde som s kamosmi alebo hoci kde, som fakt rada, ze mam od toho pokoj, a nemam rada, ked ludia stale pozeraju, tukaju do mobilu a facebookuju na nom ....
@igorv ja tomu nerozumiem aké dáta? internetové? ja mám net v mobile ale je vypnutý 90% času a viem posielať aj prijmať mms. a moja mama má starú šunku s tlačítkami ktorá o internete môže len snívať a aj tak vie posielať aj príjímať mms
viem len tolko že musíš mať zapnuté to aby ti mms chodili do mobilu, lebo inak ti prijde link kde tú fotku (mms) nájdes na stránke operátora... to sú tie dáta o ktorých sa hovorí či? prosím vysvelite mi to niekto
@miaja jj mobilne data cize internet cez operatora. na novych telefonoch s OS to dokazes manualne zablokovat (vypnut mobilny net) a tym padom su prerusene vsetky datove prenosy a nepojdu ani mms. nepotrebujes mat k tomu net aktivovany ale musis to mat zapnute. stare telefony sa dokazali same pripojit na net. vzdy ked prichadzala sms tak sa hore v rohu na chvilu zobrazilo G alebo E. lenze take telefony nemali este facebook a potom aplikacie vyzadujuce internet takze ich nebolo treba ani vypinat.
@bilancia ja napriklad netukam stale donho a je podla.mna lepsie mat ho a mat a mat takuto moznost vyuzit alebo nevyuzit ako nemat vobec a nemat teda tuto moznost
@bilancia niee tak som to inak myslel ty možnosť nemáš kedže ten net nemáš v mobile až keby si ho mala až vtedy by si vlastne mala možnosť ho využiť a možnosť rozhodnuť sa, nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja som kedysifungoval bez netu do mobilu a vyuzival som aj mmsky ale dnes mi to pride uz smiesne a bez mobilneho netu uz fungovat neviem...je to obrovska vyhoda,efektivna...dnesne smartfony bez netu su akoby si si kupila radio a pocuvala na nom iba jednu stanicu a to je hovadina
ja mam smartfon a internet v nom nemam ani nechcem, lebo fakt nemam tu potrebu som na nete doma a v praci ... to je podla mna viac nez dost. Ved na telefone fotim, smskujem a volam to mi staci
Ked niekde som s kamosmi alebo hoci kde, som fakt rada, ze mam od toho pokoj, a nemam rada, ked ludia stale pozeraju, tukaju do mobilu a facebookuju na nom ....
viem len tolko že musíš mať zapnuté to aby ti mms chodili do mobilu, lebo inak ti prijde link kde tú fotku (mms) nájdes na stránke operátora... to sú tie dáta o ktorých sa hovorí či? prosím vysvelite mi to niekto