cawte decká...túto diskusiu som sa rozhodla otvoriť preto,lebo pred týždnom som v miernom predstihu dostala darček k 18-tke,už spomínaný Samsung Omniu...a nakoľko je k nemu pribalená "dokonalá" príručka,ktorá obsahuje akurát tak odpovede na otázky "ako vl
neviem jak ty ale tie navody na samsungy su take jak vravis..sim a baterka..ja mam prvy samsung a to SGH3500 ( asi ten neviem to oznacenie) a je tam ked dam Moznosti napr k fotkam obrazkoma je tam ze ZAPNUT OCHRANU a netusim co to znamena tak ci nahodou niekto nevie co to znamena
no hej presne tak..aj ja mám ted prvýkrát samsung a ešte k tomu má windows takže na to nie som zvyknutá...preto ma napadlo otvorit tuto diskusiu...a čo to ZAPNUT OCHRANU znamená,bohužial netuším..ale hadam sa najde niekto kto sa zapojí a vysvetlí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no hej presne tak..aj ja mám ted prvýkrát samsung a ešte k tomu má windows takže na to nie som zvyknutá...preto ma napadlo otvorit tuto diskusiu...a čo to ZAPNUT OCHRANU znamená,bohužial netuším..ale hadam sa najde niekto kto sa zapojí a vysvetlí