Zdravim chcel by som pocut vas nazor o tomto mobile je podla vas dobry ?? da sa na nom v pohode surfovat po nete a da sa dobre na nom aj pisat na fb ? za kazdu radu,odpoved dakujem prosim blbe keci si nechajte
Na surfovanie na net je lepší PC, poprípade ešte tablet, ale ani ten moc nie. PC alebo Notebook ak ti ide o net. S týmto mobilom, môžeš robiť akurát tak pokusy, ako je Flashovanie nového systému, pridanie biosu, vlastná ROM a podobné veci, je to lacný mobil s androidom skôr na také experimentovanie, ale ako multimediálny mobil to nieje dobrý výber. Pár šťastlivcov dostane dobre vyrobený kus, ale 55% ľudí majú s týmto mobilom softwarové vady od výroby.
Pozri si aj iné fóra, poprípade XDA fórum, len je v Angličtine, tam nájdeš úplne všetko.
mám ten mobil ako podľa mňa je celkom dobrý, pokiaľ nechceš niečo viac ako internet, android a GPS mne sa s ním ešte zatiaľ nič nestalo zatiaľ nič nestalo za ten polrok
pozri podla mna je to priemerny az podpriemerny telefon...pre mna...na obcasne hladanie na nete postaci...wifi to taktiez ma...ma to ale stary android a maly displej...3 palce je na internet a skor ako ako dost...multimedialny mobil to v ziadnom pripade nieje...ak chces kvalitny multimedialny mobil musis ratat ze ta to nevyjde na menej ako 180 €...
tiež ho mám a je veľmi veľmi odolný mne už toľkokrát popadal a tak, všetko v pohode. Na FB aj iné stránky je fajn, čo je horšie je foťák,ale ak foťák na mobile nevyužívaš ani teraz moc, tak to ani nerieš ja ním fotím len tak,aby som mala nejaké spomienky aj tam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pozri si aj iné fóra, poprípade XDA fórum, len je v Angličtine, tam nájdeš úplne všetko.
Inak sa mi páči design najmä