ebooks necita ziadne...hold smola ten telefon nema ziadny OS cize tym to konci...musis si vystacit s tym co telefon dokaze resp nedokaze uz od vyroby...viem o nejakych javovych aplikaciach ktore by mohli TEORETICKY fungovat ale ruku do ohna za to nedam...a navyse bolo to dost zlozite...
neviem ako to funguje na samsungu ale proste si vymaz pristupovy bod na internet a pripajaj sa len cez wifi..kedze telefon nema OS teoreticky by si nemal po restarte nakonfigurovat novy pristupovy bod na net...
no neviem ale podla mna k tomu OS nepotrebuje, musi sa to dat nejako inak, ale je pravda ze ja sa do toho az tak nerozumiem
a s aplikaciami a hrami zatial problem nemam...hm a ten pristupovy bod vyzera to tak ze sa vymazat neda...lebo je od operatora da sa vymazat iba to wifi...
ebook som vyriesila.... PDB subory treba v DocReader prerobit na TXT a potom v TequilaCat BookReade treba txt prerobit na JAR a tento jar subor potom naistalovat v mobile... a ide to...ak by to este niekto potreboval vediet zatial iny sposom nepoznaam
@nobile ...no to je ten problem ze to zrusit neviem..jedine co som dokazala je nastavit aplikacie tak aby sa pripajali na wifi ale neviem ci to staci..nic ine sa tam zrusit nedaa......
@lilllie hej TequilaCat to je to co som myslel iny sposob som ani ja zatial nevidel...ale je to dost neprakticke...ja mam v telefone desiatky ebookov a mat kazdy jeden ebook nainstalovany ako aplikaciu...fuu to by bol v tom bordel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
neviem ako to funguje na samsungu ale proste si vymaz pristupovy bod na internet a pripajaj sa len cez wifi..kedze telefon nema OS teoreticky by si nemal po restarte nakonfigurovat novy pristupovy bod na net...
a s aplikaciami a hrami zatial problem nemam...hm a ten pristupovy bod vyzera to tak ze sa vymazat neda...lebo je od operatora da sa vymazat iba to wifi...
Respektive si nastav tu najnizsiu frekvenciu siete a phonik by uz nemal samovolne pristupovat na net... (teoreticky)
K tym aplikaciam, » www.fileguru.com/JPDFViewer/info... tu si skus nieco najst, respektive pohladaj na gogole
a googlujem usilovne uz treti den