nokiu som vylúčila hneď....ten samsung mám..je to fajn mobilček taký šikovný do ruky trošku tie dotykové tlačidlá sú na hovno ale zvykneš si a ten SE má teiž dotykovky nie? jasom zha samsung
Najlepsi je prechod zo 6300vky na 6303ku. Je to velmi prijemna zmena, ktora vie prekvapit hlavne ak je niekto zvyknuty na 6300vku. 6300i ma tiez svoje caro. Je to o tom co clovek caka od svojho telefonu.
Určite SE. Má super funkcie... Ale v živote by som si SE nekúpila, lebo ich ovládanie je pre mňa záhadou Keby bola v možnostiach nejaká lepšia Nokia, tak si vyberiem tú...
no ja som bol zatial najviac priklonené k samsungu..čo sa tíka dizajnu u mna víťazí.. no a pri funkciach nepotrebujem nič extra náročné... premna je hlavné aby to telefonovalo, aby som mohol počúvať hudbu, foťiť, sms, bluetooth,ubs..proste obyčajné funkcie
Nokia 6300 je šrot, čo robí nekvalitné fotky, mnohým vidím v zrkadle odraz toho mobilu a tá fotka je maximálne otrasná (nekvalitná).
Náhled:
Samsung U600 síce vyzerá luxusne, ale ako poznám značku Samsung (mobilné telefóny) sú to mobily k hovnu.
Toť náhled :
No a k tomu Sony Ericssonu S500i. Mne osobne sa slajderi (vysúvačky) nepáčia. Ale jednoznačne je podľa mňa Sony Ericsson jedna z najlepších mobilných značiek. Takže ja vždy preferujem Sony Ericssony. Majú hlavne kvalitné foťáky.
Ček:
Tak to by bolo z mojej strany všetko Tak sa majme Ď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
sony ericsony su dost dobre mobily a to vysuvanie je fakt skvele..
tu nokiu tusim niekto znamy ma..nevyzera nijako uzasne, ale tak moze byt dobra..
Samsung a i. by som si zvolil len ak by som nemal na vyber model inej zn. napr. Nokia, SE
SE len ak by som nemal na vyber model zn. Nokia
Všetci nadávajú, že Samsung má napríklad zložité ovládanie, ale mne sa zdá jednoduchšie ako napríklad na SE.
A fotky robí pekné, má síce len 3,2Mpx, ale má aj autofocus a blesk čo nemajú ani niektoré drahšie mobily.
Náhled:
Samsung U600 síce vyzerá luxusne, ale ako poznám značku Samsung (mobilné telefóny) sú to mobily k hovnu.
Toť náhled :
No a k tomu Sony Ericssonu S500i. Mne osobne sa slajderi (vysúvačky) nepáčia. Ale jednoznačne je podľa mňa Sony Ericsson jedna z najlepších mobilných značiek. Takže ja vždy preferujem Sony Ericssony. Majú hlavne kvalitné foťáky.
Ček:
Tak to by bolo z mojej strany všetko Tak sa majme Ď