Prosim vie mi niekto poradit skylink...naladil som si Astru 3A a zadal som parametre na STV1, STV2, Markiza...atd... a mam super signal ale niejako mi ich nechce najst iba zahranicne same programy, hovori sa ze ma najst neplatenu TA3 ale ani tu tam nemam
Ak máš konvertor na dve družice tak to máš len zle natočené.Už si to presne nepamätám ale parabola by mala byť otočená na Astru 19,5E a ten druhý konvertor bude automaticky chytať Astru 23E.Skús to podľa susedov. Tiež som to zo začiatku nevedel ako na to.
treba nastavit parabolu na 23.5 stupna potom ist do menu > instalacia > pridat transponder > frekvencia 11836 , symbolova rychlost 27500 , polarizacia HORIZONTAL a potom pri vyhladavani zapnut sietove vyhladavanie a nedavaj len neplatene daj VSE
No to vsetko som uz mal aj som hladal nenaslo ziadny CZ ani SK program iba zahranicne a na vsetkych astrach mi ukazuje super signal...tak ja uz neviem co tym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov