Mám otázku hlavne na baby, ktoré už skončili výšku resp. mali promócie...tie moje sa pomaly ale isto blížia tak začínam uvažovať, aké šaty sú na túto príležitosť vhodné. Mne sa páčia napr. aj tieto » www.bonprixshop.eu/style/saty-1208...
co si ja pamatam, dost vela dievcat malo spagetove ramienka alebo dokonca bez ramienok saty. podla mna je dolezitejsie dodrzat dlzku siat a nejaku tu povedzme jednoduchost, ziadne extravagancie sa na promocie nehodia.
sú fajn
na bakalárskych sme mali rôzne šaty, väčšinou po kolená aj odhalené plecia (stačí na to nejaké bolero)
cez leto som brigádovala v aule UK a baby tam tiež chodili v krátkych aj dlhých, neónových minišatách aj princeznovských róbach zo stužkových ...
v pravidlách píšu, že by mali byť jednofarebné, max trochu nad kolená a zahalené plecia, a topánky s uzavretou špičkou... na Mgr. plánujem dlhé, ale moje majú priesvitný chrbát, tak neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
hlavne, ak si niečo prehodíš cez tie plecia
(ono sa to už až tak veĺmi nedodržiava, čo je smutné, ale je to len plus, ak to dodržíš
takéto som mala len som nemala tie kamene pri krku, čo má ona čiže obyč malé čierne ( šak, čo iné by som už len ja mohla mať )
a inak u nás väčšina báb mala odhaené ramená. nebol problém.
na bakalárskych sme mali rôzne šaty, väčšinou po kolená aj odhalené plecia (stačí na to nejaké bolero)
cez leto som brigádovala v aule UK a baby tam tiež chodili v krátkych aj dlhých, neónových minišatách aj princeznovských róbach zo stužkových ...
v pravidlách píšu, že by mali byť jednofarebné, max trochu nad kolená a zahalené plecia, a topánky s uzavretou špičkou... na Mgr. plánujem dlhé, ale moje majú priesvitný chrbát, tak neviem
tak snáď nebudem vyzerať ako trubka medzi ostatnými
» www.bonprixshop.eu/style/saty-1256...