Ja som tiež nevedela zohnať a zrovna predtým som bola náhodou aj v Miláne a tam ani nechápali, že aké šaty to vlastne myslím a nebolo tam vôbec nič. Tak som nakoniec kúpila v jednom obchode v Poluse a dala prešiť, bo mi nesedeli (lenže už som ozaj bola zúfalá). Ale prednedávnom som zbadala taký obchod s peknými šatami vo výklade na Obchodnej v BA.
problém so šatami som riešila dosť dlho (a také reči akože hentam aké sú krásne a hentie sú úplne dokonalé blá blá .. obyčajná kolotočarina, otrasné čipky, kvietky, farby, fuj proste) a nakoniec som sa nasr*la a kúpila som si úplne obyčajné.
(ale inak keď zavriem všetky oči, tak celkom ok šaty sú ozaj na tej obchodnej v ba, čo bolo vyššie spomínané a aj v tt na pešej)
ja som šaty na stužkovú kúpila normálne v trnave v takom zašitom obchodíku krpatom na pešej zóne, kde mali vyslovene iba takéto šaty. sedeli mi, pekná som v nich bola, tak som ich zobrala.
ja som také niečo na sebe ani predtým veľmi nemala, tak som len tak námatkovo skúšala, čo sa mi bude hodiť. ak nemáš obchody také vo svojom meste, choď do nejakého najbližšieho väčšieho a pekne si to pobehaj. zábava to síce nie je, ale stojí to za to potom
tiež som obehala snáď všetky obchody, ale žiaden sa mi nepáčili, tak som si dala ušiť(vyzdvihla som si ich večer pred stužkovou a boli presne také, aké som všade hľadala a aké som chcela )
@matii ja presne neviem, kde to bolo, ale mama mi trvdí, že to bolo na konci Winterovej ulice niekde pri začiatku novej pešej zóny, otec zas tvrdí, že medzi hotelom Lipa a hotelom Régia a názov obchodu si už presne tiež nespomínam, ale velice sa tvárili, že predávajú talianskú módu
Ja som našla úplnou náhodou v orsay, lacné a pekné. V takýchto obyčajných obchodoch s oblečením často nájdeš krajšie ako v špecializovaných na spoločenské šaty
mne sa paci, že spoluziacky za pozicanie zaplatili 4000 sk a ja som nasla krasne saty za 50 eur - ano, bolo to made in china, ale boli krasne... bohuzial, týžden po stuskovej :´(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale veď pokukaj obchody v tvojom okolí, isto sa dačo nájde
(ale inak keď zavriem všetky oči, tak celkom ok šaty sú ozaj na tej obchodnej v ba, čo bolo vyššie spomínané a aj v tt na pešej)
ale to je len na poziciavanie. ale aj tak...zo vsetkych stranok salonov ktore som pozerala maju jedini pekne saty
a na obchodnu planujem ist aj ja
takže jediná rada je hľadať hľadať a ešte raz hľadať
a viem, že jedna baba si objednávala šaty z tejto stránky a bola spokojná
» www.otto.sk/c-13227576-saty...
ja som také niečo na sebe ani predtým veľmi nemala, tak som len tak námatkovo skúšala, čo sa mi bude hodiť. ak nemáš obchody také vo svojom meste, choď do nejakého najbližšieho väčšieho a pekne si to pobehaj. zábava to síce nie je, ale stojí to za to potom
aj ja som musela obehať dosť veľa obchodov, ale to len preto, že žiadne mi nesedeli a nechcela som také tie princezničkovsko-svadobné
Však na nete máš toho veľa, ale kupovať šaty cez net, no neviem... a popozeraj v meste, treba hľadať.