no už som si to kukol stiahnuté z netu..s titulkami....zmysel trochu podľa mňa klesol......ale stále je to môj najobľúbenejší horor...zajtra si to kuknem v kine ......no a čo si myslíte vy?
Jednym slovom - odpad. Ked sa zacal film, necakal som po priserne chabej trojke nic vynimocne, ale to co som videl ma dostalo. 95 minut konecentrovanej nudy. Vacsine hlavnych postav som prial smrt, aby tento film uz rychlo skoncil. Ja som na sedadle trpel viac, ako ubohe obete vo filme. Nic nove sa tam nedeje, film len opakuje to stare, co uz sme mohli vidiet predtym. Nic napinave, nic strasidelne, nic zaujimave. Pre mna najvacsie sklamanie za poslednu dobu. Scenaristi nadherne predviedli, kam az moze film klesnut. Ak bude piaty diel, tak si ho uz ani nepozriem. Saw mal skoncit pri jednotke.
AAAaaaaa ja ten horor neznasam videla som len jednotku a stacilo mi na dvojku som sa nezmohla ked som videla zaciatok ako si tam chcel vyrezat to oko... Achhh des!!!
Saw 1 bol super, ale netreba ho pozerat viac krat lebo zistite ze je to dost o hovne
Saw 2 bola sranda...
Saw 3 bola neskutocne zbytocna picovina, okrem posledych 10 minut ked sa to cele pekne rozuzlilo a vsetci dostali pocit ze cely film bol dobry ked koncil dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vsetko sa odohrava v tme...alebo je to uplne rozmazane..ze ani nevjem ci ja nevidim alebo to tak ma byt..
Saw 2 bola sranda...
Saw 3 bola neskutocne zbytocna picovina, okrem posledych 10 minut ked sa to cele pekne rozuzlilo a vsetci dostali pocit ze cely film bol dobry ked koncil dobre.
A Saw 4 som nevidel, a nemusim vidiet