Videl to uz z vas niekto? Ja sa na to tesim som velky fanusik tychto filmov... a uz konecne by som chcel vidiet to zakoncenie... lebo to uz je na nevydrzanie
áno bola som na to v kine.. Osobne neznášam krváky. Videla som len jednotku a teraz 5.. ale akože.. veľmi to na mňa nezapôsobilo. Hovorím nie som fanúšik takýchto filmov
@7 vec pohladu,ja si aj v tych dalsich dieloch viem najst zaujimave veci. Uplne zmenis pohlad na predosle diely,pretoze ti usli detaily,ktore su vysvetlene.
ešte teraz nedávno som si pozrel 4rku a musím povedať že bola lepšia ako 3 ktorá s tou krvou bola trochu prehnaná, na 5 si počkám keď bude na torrentoch nejaký dobrý dvd-rip
ja sa tiez uz tesim na 5ku,videla som zatial vsetky diely,dalsi si nemozem nehat ujst pocula som ze tu bude premiera niekedy v januari 2009,neviete daco blizsie?
kazdym dielom tento genialny thriller o trosku upada... ale pozriem si vsetky diely, aby som sa raz svojim vnucatam mohla pochvalit ze som videla vsetkych 150 casti saw :p
ja to chcem vidieeeť...len nikto nechce ísť so mnou na to do kina mne sa to ako film veľmi páčii...hneď po prvej časti som si to obľúbila, aj keď je tam dosť nechutností strašne sa mi to páčii..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
stiahnem si to a kuknem s titulkami a hotovo