ja konkrétne to neštudujem, ale mám na tom obore pár kamarátov... dve sa z toho smejú, že skončia školu a ostanú nezamestnané, ďalší robil prijímačky na inú školu, lebo to podľa neho proste nemá úroveň...
inak scenáre som písala, kým som sa venovala divadlu a to pár rokov trvalo...
Ja som si tam podal prihlášku...a do 14-tého im mám odoslať práce..2 poviedky, 1 recenziu filmu, abo kritickú reflexiu + voľné práce..čo môžu byť fotos, dalšie poviedky, 12-minútový film atď.
Ak sa im to zaľúbi..ideš do druhého kola, kde píšeš test zo všeobecného prehľadu kultúry a najmä filmu, potom píšeš poviedku na 3 strany na fakt v poho tému a nakoniec rozbor filmu, pustia ti film..a spravíš jeho rozbor..a nakoniec ústny pohovor a obhaja svojích prác.
Zvykne sa tam hlásiť tak 26 ľudí a z toho berú 8-12..a dá sa to študen v BB a v BA...Toto bolo, čo cú v BB. V BB majú nižšie požiadavky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Čo na to potrebujem , čo to zahŕňa , využiteľnosť , aké sú skúšky , čo sa k tomu učí , čo potrebujem vedieť..
Jednoducho čo najviac informácií.
inak scenáre som písala, kým som sa venovala divadlu a to pár rokov trvalo...
Ak sa im to zaľúbi..ideš do druhého kola, kde píšeš test zo všeobecného prehľadu kultúry a najmä filmu, potom píšeš poviedku na 3 strany na fakt v poho tému a nakoniec rozbor filmu, pustia ti film..a spravíš jeho rozbor..a nakoniec ústny pohovor a obhaja svojích prác.
Zvykne sa tam hlásiť tak 26 ľudí a z toho berú 8-12..a dá sa to študen v BB a v BA...Toto bolo, čo cú v BB. V BB majú nižšie požiadavky..
v BA, ale som to nejako nestihol kvôli maturám. A teraz sa mi nechce študovať, ale ak by som niekedy raz išiel na výšku, určite iba tam.