Akurát končím 9. ročník, robila som prijímačky na stredné. Prijali ma na obe - GK2 (gymnázium Konštantínová) a SBGPO (Súkromné bilingválne gymnázium Solivar) - Obe v Prešove.
A je tu problém, fakt sa neviem rozhodnúť. SBGPO alebo GK2?
Ak máte skúseno
za súkromné sa platí, nie? tak si najprv veľmi rýchlo spočítaj, koľko ťa vyjde školné
a že bilingválne? máš teda odvahu. ja som bola prijatá z 8. ročníka, ale toľko učenia nám naložili, že až áno, ešte stále som prváčka
má to svoje plusy aj mínusy, počula som o gymnáziách, ktoré boli s učením úplne biedne (napríklad to naše v Senci)
@somnormalna a mimochodom som absolventka francúzskeho bilingválu v BA lebo sa mi nechcelo ísť na biedne senecké gymnázium @lucyvampirka čiže som ša do BA a bola som spokojná. Učenia je dosť ale pokiaľ máš talent na jazyky tak v podstate budeš v pohode. Budeš síce 5 rokov nadávať a sťažovať sa ale potom si na výške uvedomíš, že to stálo za to.
@meana práveže nemám a to som si myslela, že áno vtedy mi to na základke stačilo
chodila som tri mesiace na doučovanie z angliny a už som to nechala, nevládzem, nestíham
a ja viem, že sa mi to neskôr vyplatí, preto som tam išla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a že bilingválne? máš teda odvahu. ja som bola prijatá z 8. ročníka, ale toľko učenia nám naložili, že až áno, ešte stále som prváčka
má to svoje plusy aj mínusy, počula som o gymnáziách, ktoré boli s učením úplne biedne (napríklad to naše v Senci)
chodila som tri mesiace na doučovanie z angliny a už som to nechala, nevládzem, nestíham
a ja viem, že sa mi to neskôr vyplatí, preto som tam išla