Jednoduché každé 3 alebo 4 hodiny male porcie, zrýchli to metabolizmus a nebudeš hladna...jedz viac bielkovin ako sacharidov...a k tomu trocha cvičiť hocičo čo si vyberieš a 5 kil bude dolu
Dobré je nepozerať sa na váhu ale na postavu. Začni sa hýbať troška (plávanie,behanie,fitko,tanec...) ,zníž príjem sacharidov,zvýš príjem bielkovín a celé telo sa ti zpevní a možno budeš mat rovnakú váhu ale bude úplne inak vyzerat.
odporúčam ti niečo si o tom najprv naštudovať alebo sa poradiť s niekým, kto tomu rozumie ... keby stačilo prestať jesť sladkosti tak sme tu všetci ako paličky...
ja som prestala jest sladkosti ( cukor si nedavam ani do kavy a caju ), zacala som jest hlavne zeleninu a ovocie , pit min 2l vody denne a z 57 to slo zatial na 45 a necvicila som . drzi sa mi to uz asi 8-9mesiacov tak
Základom je individuálne upravenie stravy. Nemôžeš začať chudnúť odrazu - bude to mať jojo efekt, lebo to nevydržíš. Musíš postupne vyradiť niečo, čo v strave prakticky nepotrebuješ - sladkosti sú najlepšou voľbou. Samozrejme sacharidy sú potrebné, ale sladkosti navyše nie ..Základ je "všetko postupne" .. tých 5kg nie je veľa, čiže bude stačiť prestať jesť sladkosti, príp. nejesť po 6tej, -resp. neprejedať sa a taktiež dostatok tekutín je dôležitý. Samozrejme môžeš jesť i napr. ananás, ktorý vraj podporuje chudnutie
Celý život som jedol dosť veľa sladkostí a nebol som vyložene tučný, ale mal som toho tuku viac ako by som si prial. Športoval som vždy a nikdy to nebolo ideálne. V auguste 2013 som si dal záväzok, že úplne prestanem jesť rafinovaný cukor a potraviny, ktoré ho obsahujú. Prvé týždne boli hrozné, ale vydržal som a teraz mi už sladké ani nechutí. Schudol som asi 6kg a môžem jesť v podstate čokoľvek v akomkoľvek množstve, len sa vyhýbam sladkostiam a sladeným nápojom. Okrem toho je to dobré aj pre zdravie ako také, keďže telo sa zbaví závislosti na umelom cukre, ktorý je inak dosť neprirodzená látka pre organizmus. Cítim sa zdravší, menej unavený a mám viac prirodzenej energie. Skús to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov