Chcem sa spýtať, či neviete, či je tam niečo zrekonštruované alebo nie.. mam 4lôžkovú izbu - už len to je "potešujúce". Preto by som bola rada keby to aspoň trošku zrekonštruované bolo aby sa to dalo obývať.. Píšte, kto vie Vďaka
@lucy92 u prvakov by to stopovanie bolo lahsie lebo min. rok som si vsimla, ze nas dali rovno podla zoznamu zaradom na izby ale tento rok, to aj ine rocniky mozu byt moje spolubyvajuce to uz tazko
@kajaa niektori ludia vedia tak potesit ano ja viem ze som dopadla na 2 veci ako ja vravievam ... asi sa necham zlakat tym pozvanim ... jaj ja tam nechcem byt sama ako prst na nohe :/
@lucy92 ja som tak bola cely rok sama jak prst na nohe na intraku aj v ba tak ja sa tiez nemozem tesit, ktovie, ako som dopadla ja kedy sa ides ubytovat?
@kajaa nestras ma v nasom odbore sme do 30 tak ja som ochotna za nimi utekat na tu hrobonovu ... ty sa to asi dozvies az na mieste cinu co? ked sa nehlasia ... idem 4. ... to bude ... rano o 6 pride vlak do Ba a az o 10 davaju dekrety asi skocim niekde na stanicu na ranajky kopa casu ... a ty kedy ides?
hej, ja tiez idem nocnym ale tym, co pride 3. do ba lebo mam nieco uz 3. poobede, ale inak tiez mam zapis 4. no ja ked som bola min. rok sa ubytovat v den zapisu na hope, tak ma ubytovali bez problemu, len som musela dodatocne doniest dekret.
@kajaa ale teraz to asi trosku inak je nie? lebo na hope sa mozes ubytovat kedykolvek cez september .. a ja mam inak zapis 5. az len chcem byt o den skor aby soms a ubytovala
@kajaa no na nete je napisane ze ubytovat sa je nutne medzi 3.9-24.9. a ze ked sa ubytujem tak tam uz mozem byvat samozrejme ved mam to zapaltene aj na mesiac september
@lucy92 jaaaaaaaaaj no takto si to myslela nechapem, ako som to zle pochopila no jasne, v tomto datume kedykolvek + este v case uradnych hodin, kedy maju ubytovacie referentky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale prostredie je krásne
(bývam pri)