Ahojte ja som sem uz raz pisal s rovnakym problemom no odvtedy sa neviriesil.Vtedy som pisal ze mam nizsie sebavedomie hlavne pri babach zato som nemal sex iba raz sa bozkaval a isiel som aj na rady druhych robit do callcentra aby som si zlepsil komunikac
no kazdopadne ked robis veci ci uz sport alebo nejake ine zaluby aktivity proste tak casom budes mat aj sebavedomie netreba to tak krcovito brat maj na haku co si myslia ini ries seba ked si spokojni so sebou si vpohode a niesi nervozny a to vidia aj ini musiis mat vlastnu listinu hodnotenia inich a aj seba sameho a ked si povies ze vsak mam nato tak nato mas a viriesene ..
Choď ty len do stavbárskej firmy môj ale takej čo chodí robiť jadrá obklady a pod. lebo tam každý týždeň spoznáš aj 4 ľudí s ktorými si dáš kávu a musíš jednoducho sa rozprávať a vysvetlovať im a ti garantujem že po roku už ty budeš ten čo veľa rozpráva
môžeš byť aký chceš tichý a hanblivý ale jednoducho tam sa to inak nedá tam musíš veľa hovoriť, vadiť sa, zjednávať , dohadovať, do xichtu konečnú cenu zabiť , keď si dobrý v tom čo robíš tak ide hore ego lebo ťa stále chvália atď atď
Čo ja viem, podľa mňa veľmi riešiš to či budeš úspešný u ženských alebo nie. Keď už ideš naberať ďalej sebavedomie tak to aspoň nerob z dôvodov aby si zasunul, lebo to pôsobí, akoby si to riešil len pre to...
Ďalej skús neriešiť ženské v podnikoch a nie len preto, že sa chceš bozkávať alebo mať sex, to si asi veľa Rakbyho a Bacila počúval ak ideš do podniku vždy s nejakou nádejou, že si vrzneš alebo aspoň omakáš.
chlapec toto sa asi neriesi jednoducho. a asi ani nie tu. si za plotom a nevies ako sa dostat na druhu stranu. suhlasim s nikisom, ze kazdy dozrieva inak a mozno aj inokedy. este vydrz. do 60-tky daleko.
na tvojom mieste by som už nad tým naozaj prestala premýšľať...niekedy je to na škodu, proste si už raz povedz: dobre, idem do toho, nech to dopadne akokoľvek
a ani nebudeš vedieť ako rýchlo sa to zomelie
hmm.. nie je nič ľahšie ako zvýšiť si sebavedomie Už som to miliónkrát napísala na Birdz a tak znova... zakladaj si najprv na tom, čo dobre ovládaš, v čom máš talent a aspoň v niečom sa snaž vynikať To by ti malo zvýšiť sebavedomie aspoň trošku Komunikácia s ľudmi nie je taká ťažká ako vyzerá Záleží len od toho, či ten kolektív nie je pribrzdení, ako tvoji bývali spolužiaci Kecáám.. Ja viem, že nie každý si sebe vie dať poklonu alebo podobne, ale aspoň to skús... vyzdvihni si sám sebe pred zrkadlom tie veci, na ktoré si hrdý Vážne som to tu napísala? ale fakt!!! Čítala som, že kebyže si ľudia vravia do zrkadla sami sebe akí sú očarujúci, nakoniec tomu uveria a tým si zvyšia sebavedmoie, ktoré potom ostatní cítia Možno to tvoje nízke sebavedomie vie ľudí odplašiť, ale nezabúdaj na to, že niektorým holkám sa môže tvoja hanblivosť páčiť Všetci sú iní, takže tak
Ano mal by si zacat na sebe pracovat. Ako prvu vec odporucam kupit si prirucku slovenskej gramatiky a opravit si chyby v tom dlhom vyleve, co si nam tu napisal.
@0reon0 Nemat sebavedomie v 21 rokoch? ufff , no takto , treba na nom rozhodne pracovat lebo bez toho si v prdeli ...... ja som na zakladke bola male blondave hovienko , ktore sa ledva pozdravilo, nastastie som sla na strednu kde ma okolie donutilo komunikovat s hocikym a hocikde Podla mna, velky vplyv ma na teba okolie , partia , znamy bolo by dobre zacat tam . Chodte na chatu , otvorte si vinko a navrhni nejaku zabavu bud animator !! Vymysli nieco vtipne, urcite by sa ludia zapojili . Jedine takto sa naucis komunikovat, ked zacnes najskor u svojich blizkych . A ked sa ludia budu bavit , uvidis ako ti to zdvihne sebavedomie . Mozem to odporucit z vlastnej skusenosti . Postupne som si sebavedomie vypracovala aj ked nie je 100%, samozrejme v niektorych smeroch mam este co dohanat, ale teraz mozem s kludom povedat ze sa mam super, mam pracu animatorky , pracujem s ludmi, bavi ma to . Nemam problem vystupovat pred cudzími ludmi , bavit sa s nimi, samozrejme ked niekto nie je komunikativny tak stakym nepohnem D ale vsetko je o cviku . A to ze si nemal sex ta predsa nemoze nijako obmädzovat , ani ja som nemala D a nerobim z toho ziadnu vedu ,,, Komunikacia nie je tazka len treba cvik PS: cervenam sa aj ja v niektorych situaciach ale niekto mi raz povedal ze je to zlate , takze klidek nerob z toho taku vedu
A ako hovorí @baka28 , buď animátor. Ja som nikdy nemala problém komunikovať s ľuďmi, ktorých som poznala. Ale baviť sa s niekým, koho som nepoznala, alebo sa prezentovať na verejnosti bol pre mňa horor. Bola som neskutočná trémistka a nevyšlo zo mňa ani slovo. A pred rokom a pol som začala pracovať v jednom detskom svete, kde ma vedúca prinútila siahnuť na dno mojej trémy, strčila mi do ruky mikrofón a bez akýchkoľvek skúsenosti som musela robiť animátorku pre 40 detí a prizerajúchich sa rodičov. Toto som praktizovala asi rok a pol vkuse a teraz nemám najmenší problém s vystupovaním na verejnosti. Veľmi mi to pomohlo Aj mojim kolegyňam ... Takže by som odporúčila uberať sa možno touto cestou, na začiatok možno nie tak extremisticky.
A nikdy sa neboj osloviť babu. Ak ťa pošle niekam, povedz si, že nestála za to. Nikdy nič nemôžeš stratiť, len získať.
@0reon0 len dve slová sä základné
PRÍLIŠ PREMÝŠĽAŠ
a zvyšok by som potvrdila to čo tu už odznelo cvič, spoznávaj ľudí, prestaň premýšľať o dokonalosti tvojho prejavu. Kľudne hovor jak sedlák z dediny čo robí na poli v stredoveku. Veď keď si len vezmeš že akí hlupáci a psychopati negramotní vedia baliť baby...A plus, neandrtálci ani nerozprávali a ženskú si lapili
pekný článok o sebavedomí » akoapreco.com/3-zasady-ako-si... .. podľa mňa má každý človek takú hodnotu akú si sám sebe priradí a nikto iný to nemôže ovplyvňovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
môžeš byť aký chceš tichý a hanblivý ale jednoducho tam sa to inak nedá tam musíš veľa hovoriť, vadiť sa, zjednávať , dohadovať, do xichtu konečnú cenu zabiť , keď si dobrý v tom čo robíš tak ide hore ego lebo ťa stále chvália atď atď
Ďalej skús neriešiť ženské v podnikoch a nie len preto, že sa chceš bozkávať alebo mať sex, to si asi veľa Rakbyho a Bacila počúval ak ideš do podniku vždy s nejakou nádejou, že si vrzneš alebo aspoň omakáš.
a ani nebudeš vedieť ako rýchlo sa to zomelie
A ako hovorí @baka28 , buď animátor. Ja som nikdy nemala problém komunikovať s ľuďmi, ktorých som poznala. Ale baviť sa s niekým, koho som nepoznala, alebo sa prezentovať na verejnosti bol pre mňa horor. Bola som neskutočná trémistka a nevyšlo zo mňa ani slovo. A pred rokom a pol som začala pracovať v jednom detskom svete, kde ma vedúca prinútila siahnuť na dno mojej trémy, strčila mi do ruky mikrofón a bez akýchkoľvek skúsenosti som musela robiť animátorku pre 40 detí a prizerajúchich sa rodičov. Toto som praktizovala asi rok a pol vkuse a teraz nemám najmenší problém s vystupovaním na verejnosti. Veľmi mi to pomohlo Aj mojim kolegyňam ... Takže by som odporúčila uberať sa možno touto cestou, na začiatok možno nie tak extremisticky.
A nikdy sa neboj osloviť babu. Ak ťa pošle niekam, povedz si, že nestála za to. Nikdy nič nemôžeš stratiť, len získať.
PRÍLIŠ PREMÝŠĽAŠ
a zvyšok by som potvrdila to čo tu už odznelo cvič, spoznávaj ľudí, prestaň premýšľať o dokonalosti tvojho prejavu. Kľudne hovor jak sedlák z dediny čo robí na poli v stredoveku. Veď keď si len vezmeš že akí hlupáci a psychopati negramotní vedia baliť baby...A plus, neandrtálci ani nerozprávali a ženskú si lapili