ja som kedysi robil peticie, skus to to je fajn na zvysenie sebavedomia, agentury ich mavaju casto a nikto ich uz nechce a za dva mesice ma do p.c. poslalo menej ako 5 ludi, prave opacne ludia sami niekedy maju strach z cudzieho cloveka je to bezne a preto sa nieco preco bat druhych
neviem, ja mam "normálne" sebavedomie ( aspoň si to myslím ), nebojím sa každého človeka, ale pred takými 5 rokmi by som sa ani neodvážil ku niekomu cudziemu ozvať. a teraz to mám v riti. nepremýšľam nad tým či je ten človek v niečom lepší alebo nie, ale mám to na háku. neviem, či ti to nejako pomôže
Bola som na tom podobne este prednedavnom, najprv som chodila ku psychologovi, ale ten m i hovno pomohol a potom som bola u jednej pani , ktora sa venuje kineziologii, a myslim, ze mi trochu pomohla, vlastne dost.. mozno mi pomohla uvedomit si niektore fakty, ktore som nevidela.. kazdopadne musis si uvedomit, ze nie si o nic horsi ako ini ludia, aj ked su mozno viac obdivovani, obdareni viacerymi dobrymi vlastnostami ako ty atd.
povedz vsetkym co si o nich a o tom co hovoria myslis.....ak je to potrebne....neboj sa povedat soj nazor....a to ze je niekto lepsi nez ty je blbost....bud sam sebou...a stoj si za svojim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a suhlasim tiez s @1 zacni sa niecomu venovat, najdi si nieco v com vynikas