čuuste ľudkovia.hráte niekto secondlife?? rada by som sa tam zaregistrovala,ale vždy po mne chce paypaal ako identifikáciu.dá sa to nejako obísť?? alebo je to platené? poraďte prosím
no neviem, mne sa zda, ze samotna hra je zadarmo, ale bez kupovania virtualnych veci si tu hru velmi neuzijes... ale nikdy som ju nehral takze sa nebudem hadat ja som skor pocuval/cital/pozeral pribehy o tej hre, napr ako 1 typo zalozil svoj dom aby mohol urobit tej hre obchodu siet a teraz ho secondlife zivi samotna hra ma az tak nezaujimala
ja som tam zaregistrovana a registrovala som sa zdarma ale uz davno.. nechodim tam. tiez ma stvali tie maily, ktore mi stale zaspamovavali postu, tak som sa na to vybodla....
Second Life je vcelku free,ale ako už bolo spomenuté,niektoré bonusové funkcie sú spoplatnené,bohužial aj firma musí z niečoho žiť.
Ale rád by som sa dozvedel,kde od Vás pýta paypal alebo kreditku,ja som lognutý už niejaký ten piatok a zatiaľ sa mi to ani raz nestalo.Nedaj bože ešte zaspamovaná pošta.
Inak hodnota kreditov je 1$=250 Linden Dolarov,takže až pri potrebe zakúpenia si Lindenov si to o Vás vypýta paypal resp.kreditku.
Vrelo doporučujem komplet reset disku a na novo inštalovať,nakoľko bude pravdepodobné,že ovládače sú poškodené.Bez tých cd to bude asi docela problém,nakoľko ja som mal obdobný problém,ale mne spadol windows párkrát za sebou,tak som komplet vymazal pevný disk,ale pri inštalačke ovládačov som musel použiť cd,ale zároveň nevylučujem ani chybné nastavenie pripojenia na kompe,takže tých variant môže byť veľa.
@Drummatic aj ja si myslím, že problém bude v ovladačoch,aj keď sa sťahovali presne pre môj notebook.Vypadáva to každých 5minúT A MUSíM to stále obnovovať. Je to dosť na nervy,keď si nemožem poriadne ani poker zahrať,ani chatovať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
čítal som recenziu dávno v leveli alebo kde že je to free, ale keď chceš bonusové veci tak si za ne musíš priplatiť (ako v hrách na FB napríklad).
ale keď to odo mňa pýtalo paypal alebo kreditku tak som sa na to vykašlal
Ale rád by som sa dozvedel,kde od Vás pýta paypal alebo kreditku,ja som lognutý už niejaký ten piatok a zatiaľ sa mi to ani raz nestalo.Nedaj bože ešte zaspamovaná pošta.
Inak hodnota kreditov je 1$=250 Linden Dolarov,takže až pri potrebe zakúpenia si Lindenov si to o Vás vypýta paypal resp.kreditku.