No mám 17 rokov a pomaly začínam objavovať prvé šediny A som z toho úplne na nervy, neviem či si dať farbu, alebo či postačí len šampón. Navyše som nemala v pláne si začať farbiť vlasy, pretože sa mi moja farba páči. Nepoznáte nejaký spôsob na zastaven
uuu dakto je dedko .....ja by som uz isiel kuknut neake miesto na cinteru co ked do roka ti vypadaju zuby ??? prestanu fungovat organy a klepne ta ? ....netreba riskovat .....mas 17 jakze mas sediny ???? nevydumuj nekuris vela alebo co ti mohlo spôsobit take zmeny v tele sak este v 17 rastie tak nekaky ten hormon kolagen ci jaka matka musi tvoje telo vylucovat jak moje oblicky moč ked stiahnem 4 litre mlieka za pol hodinu ....
ale ve)d šediny sú sexi! kašli na ne, máme ich všetci (plus mínus), keď to bude fakt vidno a strašné, tvoje okolie ti to isto nejako naznačí... dovtedy by som asi nefarbila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak sisi ista ze su to sediny? nemas napriklad plave vlasy? alebo vytahane od slnka alen sa ti to javi ako sedina?
Ale snáď - to nebude také zlé. Skús použiť nejaké regeneračné prípravky. V tomto ti poradia už odborníci.
no hadam si daj daku farbu alebo sa porad este aj sa dakou kadernickou....
...
možno by to vyzeralo ako nejaký melir alebo čo
ale ja by som si ich nechal
nevešaj predsa hned hlavu
netrhat prosim! vyrastu potom dalsie
Inak stres nemám, tak zrejme je to tou genetikou.
A díky za rady
A v tvojom prípade- ak ich je len cirka 10, tak to nie je také strašné, ja by som si ich nechala, šak čo! Bolo by to mojich 10 šedivých vláskov
Vyskyt v potrave: kvasnice, hovadzie vnutornosti(pecienka,srdce,ladviny), jahnacina, bravcove maso, hydina, vajcia, mlieko, listova zelenina, spargla, paradajky, spenat, salat, karfiol...
skus jest viac veci obsahujucich kyselinu listovu ...mozno pomoze...