to sa nedá takto vyriešiť, že poprosí staršieho brata aby to za ňu vyžehlil, mala sa učiť a nie teraz posielať niekoho do školy...prepáč ale ja byť tebou by som jej povedala, že nech to sama rodičom povie a do školy by som nešla...ešte by si zvykla, že ju z prúserov budeš stále ťahať a nebude sa snažiť o nič...
tak ak to tak je a naozaj nie je tupá a známky tam na 5 nemá tak potom by to mohla povedať rodičom, tí by išli do školy za riaditeľom/teľkou a by to vybavili oni...
a keby tam aj pri malej sanci isly za tym profesorom urcite by si navymyslal blbosti ze jedrza , nic sa neuci , navymyslal by si znamky ze tam ma same 5tky
to máte tiež takých rodičov asi ako ja...hm no tak to potom už hej...tak teda skús tam ísť ty ale pokiaľ ti to neuznajú a nechajú ju prepadnúť z dvoch predmetov, dozvedia sa to aj tak... držím palce
ak je naozaj nanu zasadnutý tak nech ide naten reparat napise ho na 1 alebo 2 satazovat s ateraz naucitela asi bola hlupost ...fyzicky ho poriešiť ...tieš nwm su tam riziká ... ....škoda keby mala / ste mali miernejších rodičov tak to unich nejako vyrepovať že komisionalky da na dobru znamku a potom sa isť sťažovať .... inak unas naškole sa ohrádzajú tým že zme na hdinách zly takže známka není len výsledkom naších vedomosti ..... obcianka ...celá trieda za 3 alebo 4 no čo život je super len ludia su blbý
rozhodne je pekné že ti sestra verí a sklamať jej dôveru by bolo zlé a mám predstavu čo to je za prúser u rodičov no rozhodne nemyslím že toto je naj riešenie .. možno by mala poprosiť profesorov o dodatočné preskúšanie a vysvetliť im situáciu... oni sú aj profáci ľudia a niektorí z nich sú aj dobrí ľudia no ak to nie je ten prípad bolo by najlepšie požiadať o pomoc rodičov bude to bolieť a nebude to bez následkov ale bojovať proti systému osamote je nebezpečná hra ...
@0 no ako tak čítam čo ste tu písali ak na nej fakt profák sedí treba sa odvolať na komisiu pokiaľľ sestra dokáže že na to má aby prešla tak prejde ak nie tak nie ale vybaviť to systémom prišiel som já a šecko bude podľa mňa bo ináč kuca paca by jej len zavarilo viac na ďalší rok
no neviem na mne na strednej sedla pol učiteľského zboru a bol som najväčšia tema na ich poradách ale nikdy som neprepadol to že učiteľka na nej sedela to je bežné, ale zase tým že nevedela dala len učiteľke palicu do ruky, ale rodičia by asi pomohli pri tlaku na učiteľku alebo na triedu, ale mala sa asi skorej spamätať a vzoprieť sa jej...
ale ja som mal raz na mále mi nechcel dať učiteľka 4 lebo mi chybalo 0,5% lebo na strednej sme mali systém na percentá a cez koeficienty sa uzavrelo určité perceno a za to že som mesiach chybal mi dala za pisomky čo som nebol štyri 5 a to 0% a som bol muke
@jemino dokaz nie je ze dostala 5ku z odpovede.. nech ukaze ucitel pisomku ze ma 5 5 5 vtedy ju moze nechat prepadnut ale ak ma pisomky na 3ky a odpovede na 5tky tak by jej mal dat moznost... a existuje nieco ako KOMISIONALNE SKUSKY (to je proti ucitelom ak su zasadnuty ) dokaze vsetkym ze to vie... a musia ju nechat prejst... alebo reparat...
siel by som na tvojom mieste sa poinformovat o jej znamkach a potom by som mozno informoval rodicov
ani deti na zakladke neposielaju rodicov (teda aspon vsetci ktorych poznam a poznala som) aby to za nich vybavili... dievcina uz ma dost rokov na to, aby si to sama vyriesila.. teda aspon podla mna...
aj moja spoluziacka dostawa 5-ky, a mala prepadnut uz w prwom na gymply, .... ale ucky ju posunuli, a teraz je tretiacka, ale treraz prepada z fyzik, a nic newie.....
segra asi vedela co robi, ze teba tam posielala, ale ti naschval nepovedala, ze ten profesor je bukvica...a pri tvojej sexi postavičke, by si jej to určite hravo vybavil... otazne je, ci by si nemusel za to isť s nim do kabinetu...heheh..filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale proste takto ma do toho namocit
ale ona mi doslovne ze zakazala to hovorit rodicov
a jak ich poznam kebyze im to poviem tak ju zabiju..
verit sa jej da , pretoze tupa neni
tak ak to tak je a naozaj nie je tupá a známky tam na 5 nemá tak potom by to mohla povedať rodičom, tí by išli do školy za riaditeľom/teľkou a by to vybavili oni...
tam nabehnem ja z mojou malou postavou(len 196cm) a seckých vytrieskam lebo ju mam rad :o
vau no tak to je fakt malá
ale tak rodičia jej nič nemôžu pokiaľ tie známky má fakt v poho...za to potom už nemôže ona...
ja poznam takych hajzlikov ..
to máte tiež takých rodičov asi ako ja...hm no tak to potom už hej...tak teda skús tam ísť ty ale pokiaľ ti to neuznajú a nechajú ju prepadnúť z dvoch predmetov, dozvedia sa to aj tak... držím palce
musia ukázať klasák ako dôkaz, že tie päťky tam má tak či tak
skoda ze su to 2 predmety , keby bol len 1 tak nejak z tymy komisionalkamy by sa to dalo zmaknut
inak ja to vicitim z toho profesora co je zac....
jak zistim ze je na nu zasadnuty tak ...........................................
ale dik za podporu
mozes byt aj lepsi jak on ale ked mu nesedis , stirka ista
no to aj ja teraz mám na vysvedčení jendotku tak asi jej ho pôjdem otrieskať o hlavu
ale ja som mal raz na mále mi nechcel dať učiteľka 4 lebo mi chybalo 0,5% lebo na strednej sme mali systém na percentá a cez koeficienty sa uzavrelo určité perceno a za to že som mesiach chybal mi dala za pisomky čo som nebol štyri 5 a to 0% a som bol muke
siel by som na tvojom mieste sa poinformovat o jej znamkach a potom by som mozno informoval rodicov
aspon tak mi povedala.
podla mna by sa tak nemali vyhrazat
ale co nespraví clovek pre segru...