ako kedy, ako kde, v akej situacii, nebudme sa tvarit, ze ja predsudky nemam alebo co. ale najviac urcite ide o nazory na zivot, nemam moc zaujem udrziavat kontakt s ludmi, ktori maju uplne opacny nazor na zivot ako ja... na čo. obaja si navzajom plytvame časom.
@firestorm to takto robievaš normálne ? stretneš zlaté dievča, ale potom si všimneš, že má hnedé oči, tak ju pošleš do prdele?? (to zlaté dievča som nemyslela seba)
vyzor rozhoduje o vsetkom, je to hlavny determinant sebavedomia, od ktoreho sa odvija vsetka interakcia s ostatnymi ludmi, ambicioznost, dosahovanie uspechu, prestiz, plat a celkova spokojnost....a potom este peknych ludi si selektujem podla nazorov na zivot....
vzhlad si vsimam, lebo ten hovori o cloveku mnoho...spravanie si tiez vsimam, aj ked to nie vzdy povie o cloveku moc, ludia sa pretvaruju.. nazory si vsimam najviac, lebo tie vypovedaju o cloveku najviac.. ale nejako extra ludi neselektujem.. pokial tie nazory nie su nejake extremisticke, tak mi to je jedno. Kazdy clovek ma pravo obliekat sa podla vlastneho uvazenia, spravat sa tak, ako chce aby ho ostatni vnimali, a mat nazory ktore povazuje za spravne, takze si nemyslim ze mi prinalezi ludi "selektovat" na zaklade tychto kriteri.. skor by som povedal ze ak ma niekto irituje tak sa snazim obmedzit kontakt
@asceticjunkie ano, ked som mala partnera, tak tvoril signifikantnu cast mojich myslienok, prisposobovala som sa, obetovala som, trpela som nedostatky, davala som sance, dufala som. ano, ked som mala partnera, tak velka cast mojej energie isla jemu a nie, nie je to tak spravne. clovek by si nemal vsetko budovat na jednej osobe, ale zatial to moc inak nvm
podla oblecenia (ked je niekto obleceny ako keby zabil v noci geparda, alebo ma teplaky XXXXL a slipy na bruchu, tak co si mam o tej osobe mysliet?), sposobu zivota, podla hudby, inteligencie.
@alex458
podľa správanie , niekoho selektovať,je maximálne povrchné,z viacerých dôvodov,ktoré nemenujem
a idem sa obhájiť xD
ja mám ,napríklad poruchu osobnosti,a mám chtíč,robiť zle na verejnosti,čiže to s tým,vôbec nesúvisí,že aký môžem byť človek.:-S
Prvý dojem samozrejme spraví výzor, ale nie je pre mńa kľúčový. Následne keď s človekom prehodím pár viet, podľa jeho vyjadrovania a názorov ho viem nejako zaradiť...
Ale všimol som si že vo vačšine prípadov viem odhadnúť povahu človeka podľa výzoru... samozrejme stali sa už aj výjnimky....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@firestorm fakt by si sa neporozprával?
mne jebe brutálne v každom smere :-S
njevjem. ale v kazdom ti asi nemoze
no a selektujem ze:
1.) pekny chlap a potencialny partner
2.) pekny chlap ale nevhodny ako partner
3.) skaredy chlap
4.) pekna zena
5.) skareda zena
ale nie ovela komplexnejsie to mam, ale nemam nejake krabicky, skorej kazdu osobu respektujem ako individuala
:-S spoznať sa ešte môžme,ale nie teraz,momentálne koketujem so 46 ročnou ženou
pekné :-S
zväčša sa ku ním správam rovnako, ako oni ku mne
s krajšími sa nebavím.
život ťa naučí
haha
@29
ps: som divný človek
podľa správanie , niekoho selektovať,je maximálne povrchné,z viacerých dôvodov,ktoré nemenujem
a idem sa obhájiť xD
ja mám ,napríklad poruchu osobnosti,a mám chtíč,robiť zle na verejnosti,čiže to s tým,vôbec nesúvisí,že aký môžem byť človek.:-S
@marjy77
kvalitný punkáčsky nick...
ale si proste trafila kliniec po hlavičke,a ty si hlavička tiež
Ale všimol som si že vo vačšine prípadov viem odhadnúť povahu človeka podľa výzoru... samozrejme stali sa už aj výjnimky....