Ahojte, o dva roky maturujem a uvažujem o medicíne, najlepšie v ČR. Viem, že sa tam robia prijímačky aj z fyziky a neviem či si mám vybrať aj seminár z fyz.kamarátka mi vravela, že fyz na prijímačky sa dá naučiť za dva týždne a semináre sú zbytočné.
Pozri, určite sa to dá naučiť aj tak, sama doma. Ale od nás z ročníka šli na medicínu 3 dievčatá, všetky tri si dali seminár z fyziky a aj tak ju na tých prijímačkách nedali. Je to fakt individuálne, zváž vlastné schopnosti
nerobil som sice skusky na medinu, ale len na stavebnu v ba (na ktoru som aj tak nesiel), ale robil som prijimacky z fyziky, ucil (opakoval) som sa ju sam, na ziadnom seminari som nebol a skusky som spravil. zase druha vec, ze to bolo po tom, co som odisiel z feiky, nie hned po strednej a na ziadny seminar som nemal narok. no ale faktom ostava, ze som ich spravil bez seminara.
Ked chces medicinu, tak hlavne nech mas bio/chem a fyz mozes dobrovolne chodit...
Tiez som uz od viacerych ludi pocula, ze fyz sa da doucit, vraj na tych prijimackach tazka nie je.
Ale to je skor subjektivny pohlad, myslim si.
Ja by som si teda dala hlavne bio/chem a dodatocne si dobrovolne zvolila fyziku.
Ja osobne som chodila na seminár z fyziky dobrovoľne a pri učení na prijimačky mi to určite pomohlo - aj keď je pravda, že 90% vecí som riešila sama, pretože to na seminároch nerobili, ale aspoň taká uvodná "predstava" o téme a to, že na fyziku stačia 2 týždne tak tomu teda rozhodne never - asi záleží aj od fakulty, na ktorú chceš ísť, ale pokiaľ chceš tomu naozaj chápať do hĺbky a nič nenechať na náhodu tak určite nie good luck!
Ja chodím na semináre z fyziky a nie je to nič strašne. Učíš sa celý rok postupne a nemáš toho toľko veľa nového ak sa pripravuješ na skúšky na VŠ. Aj keď na skúškach vyžadujú veci ktoré sa nemusia preberať na gymku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Tiez som uz od viacerych ludi pocula, ze fyz sa da doucit, vraj na tych prijimackach tazka nie je.
Ale to je skor subjektivny pohlad, myslim si.
Ja by som si teda dala hlavne bio/chem a dodatocne si dobrovolne zvolila fyziku.