Vybrala som si seminárku o Zmysle života, jeden by si povedal, aká ľahká primitívna téma, áno,(tiež som si to myslela, preto som si to vybrala) ak to má byť úvaha, nie je problém, ale nemá. Takže viem, že táto otázka tu už učite bola, ale pomôžte mi. Čo m
Precitaj si nieco od Roberta Fulghuma (Napr. "Vsetko, co naozaj potrebujem vediet, som sa naucil v materskej skolke) - mozno Ti to pomoze, alebo Ta inspiruje.
@dsimca .... ...ja som predvčerom v noci písal seminarku : O zmysle dejín ...tiež som si myslel že to bude ľahké ..... 3 strany som písal od 6 večera do 3 rána ...a viacej už nenapišem nič ....
@dsimca ja by som to urobila takou zaujímavou formou..síce som nečítala všetky komentáre tu, no hneď ako som dočítala tvoj príspevok, tak som si to predstavila ako svoju prácu a urobila by som to tak, že by som dala na začiatok takú kratšiu úvahu o tom..dá sa to fakt dobre rozpísať..potom by som to urobila z viacerých pohľadov.. dajme tomu, z pohľadu dievčaťa/chalana z bohatej rodiny, z pohľadu dievčaťa/chalana z chudobnej rodiny, dospelého zadaného človeka, prípadne zasnúbeného, alebo ženatého, potom z pohľadu nejakého ťažkopracujúceho a potom by som skúsila buď podľa nejakých faktov z okolia, alebo pomocou fantázie to tak urobiť, aby to bolo aj z pohľada nejakého bezdomovca.. a mohla by si to urobiť ako podľa faktov len to trocha porozvíjať tie vety.. ešte by to potom chcelo takú krajšiu grafickú úpravu písma, okraje, nejaký ten obrázok a na koniec by som tam dala seba (čiže teba) a rozpísala by som tam svoje zmysly života.
... ach už som sa zasnívala, prečo ja som nemohla mať takúto tému na seminárku už sa vidím, ako ju píšem
presne tak ako to povedala @delegatka takto to rozpisat ....a napriklad mojim zmyslom zivota je mat nejake ciele,sny,o nieco sa snazit mat priatelov aby som mala vzdelanie aby sa mi darilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
niekto ta vola
Nečudo, že sa potom ťažko vypovedá o zmysle života, keď ani nie je jasné, či zmysel života existuje.
@luc.ka tomu ver, netušila som ako, keby hej, tak si to nevyberem
... ach už som sa zasnívala, prečo ja som nemohla mať takúto tému na seminárku už sa vidím, ako ju píšem