Bolelo velmi ako ja chapem že každeho to boli inak ale tak jedna kmartka mi povedalal "taku bolest neprajem asi najvacsiemu nepriatelovy" druha "už nikdy by som si to nedala " a tretie "cosi vobec"
@anaelle mna to nebolelo mam tam uzku tu kozicku, hlavne si to nedavaj cez chrupavku lebo to ta bude boliet urcite a aj keby ten prepich bolel tak je to len sekundicka, to vydrzis
@tacere hej ja viem teba som videla milion krat a nvm prečo sa vlastne pytam aj tak si to dam lebo to je uplne najkrajsi pierc aj ekd to ma polovica vyjebanyhc kosic
@tacere kamaratka si dala vcera cez chrupavku dneska to dala dole lebo jej to kokotne prepichli na krivej a ostatne maju cez tu nosnu prekazku takže pohoda potom to neboli velmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
..kvak..
nie! nie cez chrúpavku určite nie septum je na mieste tesne pred chrupavkou..proste to je piercing nosnej prekážky
yes..nebolí to veľmi to je pravda iba malinke pichnutie..ako vážne ešte medúsa bolí o trocha viac ako septum..