Potrebovala by som poradiť nejakú stránku na pozeranie seriálov online. Stačila by základná zostava ako Friends, How I met your mother, 2 a pol chlapa, Frasier, Family Guy, The Simpsons... Ale som trošku náročná a prekáže mi, keď mi to poze
Hej ľudia, a viete vôbec ze sa dopúšťate zločinu, že sledujete NELEGÁLNE kópie filmov a seriálov? (A preto to seká, preto vás to po 70 minútach vypne, lebo je to NELEGÁLNE, PIRÁTSKE)
Že sa vôbec nebojíte na také weby chodiť, keď tvorcovia tých webov nemajú problém zverejňovať pirátske filmy, zaujímalo by ma koľko vírusov a rôznych svinstiev ešte majú na tých stránkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
www.watchxonline.com - to skôr hlavne na How I Met Your Mother a Family Guy
www.greatstufftv.com - to keď budeš chcieť pozerať najnovšie diely
Tuto stranku milujem! je tam vsetko co si vymenovala, no vacsinou to tiez stopne (ak je to na megavideu), ale napr. Simpsonovci su neobmedzene
Že sa vôbec nebojíte na také weby chodiť, keď tvorcovia tých webov nemajú problém zverejňovať pirátske filmy, zaujímalo by ma koľko vírusov a rôznych svinstiev ešte majú na tých stránkach
aby ste kvôli jednému filmu neprišli o celý komp!