filmy-serialy-online.tv asi momentalne, inak teevee.sk ale maju volake poruchy, ak raz niekedy bude fungovat este tak mozno sledujuserialy.cz, topserialy.cz a viac mi nenapada ono väčšinou stačí do googlu napísať seriál, ktorý si chceš pozrieť ,prípadne názov a číslo časti + série a vyhodí ti niekoľko stránok
@beatlesgirl nevylučujem, je to možné ale stránky, ktoré som napísal - s nimi mám celkom dobré skúsenosti, víry mi antivírák nespozoroval zatiaľ žiadne. Niekedy ale majú obdobia (teevee, sledujuserialy) kedy im to proste nejde, viem že mali určité problémy so zákonom, bohvie či im to niekedy ešte pôjde. Jediný problém, ktorý sa občas objaví je, že sa buď nechce načítať video, alebo to ide hrozne pomaly a seká načítavanie, prehrávanie, vypadne obraz či zvuk ... často je to ale problem servra, či stránky, odkiaľ je to prebrané
topserialy som zbožňovala, ale stiahlo mi tisíc vírusov! z tých hlúpych reklám, ktoré nie sú schopní odstrániť, alebo si za blokovanie človek musí platiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov