Nedavno sa sesternici narodili dvojcata. Kedze je na materskej, jej manzel chodi kazdy den do prace zarabat a ona je na nich sama. Potrebuje si castokrat nakupit, vybavit nieco a tak som k nej chodila a pomahala jej s nimi stale po skole. Bavilo ma to, ma
dieta vyciti strach,smutok, uzkost sesternica je zrejme velmi unavena a tym padom nepokojna a dieta to citi. urcite to nebolo ze by ju nespoznavali (i ked take male deti to nejak extra nerozoznavaju).
ona to tak nemyslela, teraz prechadza mnohymi zmenami a musi si zvykat, a nema to jednoduche, a neboj, deti jej neukradnes ... teda pokial ich nekojis..
Toto som už niekde počul ? ale newiem kde... Asi niekomu v rodine sa to stalo ale už si nepamätám komu .... Ale na druhý deň bola tá dotyčná v pohode ...
Stalo sa aj mne podobné... ale to bola chyba mojej švagrinej a nie moja, keďže ja som s jej dcerkou trávila viac času ako ona a tak ona sa jej bála a chcela ísť len ku mne... ale teraz je to už normálne.. niekedy ide ku mne a niekedy k nej, a niekedy inde má nás rada všetkých...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
kludne chod ona to ma len z vycerpania
kludne tam chod