Ahojte, je tu niekto z Vás kto by mal záujem o zhodnocovanie svojho šetrenia? Sú medzi nami ľudia ktorí si odkladajú mesačne 30 40 eur.... sú takí len sa malokto prizná... Privítal by niekto možnosť nejako vybabrať so systémom? Ak ano ako? poradte
@narazuvzdornaa samozrejme lebo hned ta chyti pod krk nejaka institucia ktora vidi ze vies investovať... Brokeri a niektoré podobné firmy hladaju ludi na takychto forach , minule som si pisal s jednym clovekom na fb v komentoch a uz ma kontaktoval niekto ze viem svoje usetrene peniaze vyuzit lepsie... a to si odkladam dost
@thomas1112 nešetrím si pravidelne akože je mesiac ked neodložím nič ale je mesiac kedy odložím aj 150e takže podla toho a nechcem nejak špekulovat, a popravde aj tak si nemám čo kupovat, handier mam dost elektronika ma nezaujíma a ostatné si vyrobím.....
netusim do coho investovat keby som to vedel tak som bohac aj ked teda nemam s coho investovat inak to uz co je za ludi ked sa hanbia priznat ze si setria ? ja by som bol na to skor hrdy
ja nesetrim par eur, a cudujem sa, ze to nazyvate setrenim, hoci ak nic nezarobite a mate 50-100eur bokom, tak to je slusne. Nehazardujte s peniazmi, neplatte za zrychlenie zbohatnutia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Uz to sice nie je 50% rocne ako kedysi, ale aj ~20% p.a. nie je na zahodenie.
Každopádne, ja si odkladám mesačne 100€ na môj sporiaci účet.