asi dva estónske filmy, z kt. jeden bol taký divný a druhý bol hrozná sranda. A potom fínsky film Lieksa! ale nakoľko som k nemu nezohnala titulky ani len anglické, tak to bolo zaujímavé s mojimi chabými znalosťami fínčiny. Ale celkom sa mi to páčilo.
Som Zvedavá. Ale ešte musím vidieť Modrú. Videl som len žltú. vlastne už nejakú dobu plánujem prebádať Vilgota Sjömana od päty až k druhému prstu na nohe
Mne sa páčil film ,ktorý bol fínsko-ruskej produkcie.Volal sa Kukušino a bol to nekonvenčný pohľad na malú epizódu z čias II.svetovej vojny.Dej sa odohrával v Laponsku a vystupovali v ňom len 3 postavy.Famózne dialógy,nádherná fínska príroda a geniálna situačná komika.Každému kto má rád alternatívne filmy ho môžem len a len odporučiť.
Ak chcete vidieť kvalitný film z týchto končín voľba je jasný.Čokoľvek čo režíroval Ingmar Bergman.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Triera (Dánsko) ešte len objavujem pomaly.
to nemyslim vazne to som len tak hodila z rukava
@mielikki ten srandovny sa sa jak volal?
Ak chcete vidieť kvalitný film z týchto končín voľba je jasný.Čokoľvek čo režíroval Ingmar Bergman.
Videla si nejaky film od neho H8u?