Typek: to sa vieš vyspať s babou len tak? jak príde?
Suzanne1: po mesiaci? neni to skoro? plánovali ste to? miesto? antika? furt spolu spíte? akože pravidelne abo dačo, šak pozerám, že nemáš veľa rokov, vlastný byt asi neni ]
Sabica: ja som baba, takže nijaké sliepky ale sme s priateľom už skoro rok a ešte sme spolu nespali a ani nemáme vlastné byty taže sa pýtam.....
Myr3c: ja mám tiež pocit,že to moj chlapec plánuje ale neviem či isto a či si zabezpečiť anitku ani nič. není to divné spať spolu raz za čas?
Skoro ako pre koho...predtým aj ja by som si myslela, že po mesiaci nikdy, ale vidíš Je môj prvý, ja jeho tiež a sme spolu 8 mesiacov zatiaľ bez akéhokoľvek konfliktu
Nič sme neplánovali, ale vedeli sme, že to skoro príde, pretože už predtým sme mali 2-krát príležitosť, no nemali sme ochranu a riskovať predsa nebudeme Potom už hej, bolo to s antikou, ktorú doporučujem Miesto...uňho doma heh, ostatní mali grill party na dvore no a my sme sa venovali jeden druhému
Byt ako sa to vezme...ja mám privát keďže som na výške v PO (a to bývam v KE len 30 min odtiaľ a on dostal od rodičov tiež byt v KE, aj keď býva len 20 min od Košíc Vieš to je individuálne či spolu spíme furt...niekedy aj dva týždne nič, lebo nie je čas no a potom to môže byť aj každý deň
Ak máš strach, tak nemáš mať z čoho...veselo do toho
podla mna dvaja kym sa spolu vyspia, tak by sa mali DOSTATOCNE poznat... a nie ze vyspia sa po tyzdni a o dva tyzdne typek zisti ze baba robi dakde slapku, abo baba zisti, ze chalan pichne do vsetkeho co sa okolo neho pohne... (stale v pripade frajerov)
P3tula - my sme sa akože nie jeden mesiac poznali a potom hupli hneď do postele Poznáme sa 8 rokov, vyše roka trochu viac (proste, že sme často spolu chodili von a dosť veľa si písali , 3 mesiace pred tým ako sme začali spolu chodiť "oficiálne" už bolo každému v našom okolí (aj nám) jasné, že sa z toho niečo vyvinie Takže tak...to bola dosť dlhá doba...
Blendadent - No nebývame spolu, pretože ten byt sa práve rekonštruuje a moji rodičia by to tiež určite nedovolili, ale po rekonštrukcii si ho určite budeme užívať naplno
Tak to je trapas podľa sú takéto vzťahy zúfalé všetci čo takto spolu chodia si nevedeli nikoho nájsť inde......a priznajú si to až po rozchode
A o čom je váš vzťah? ked spolu mesiac po začiatku už sexujete ta potom byť tvoj chlapec som s tebou hlavne kvôli tomu že sa mám kam vystriekať.viete sa vôbec rozprávať??? o všetkom??? teraz nechcem vyzerať útočne len nechápem ked také deti prvé čo robia sexujú........
Blendadent - Áno, rozprávame sa...môžem ti povedať, že za ten viac než rok viem o ňom možno viac ako jeho vlastná mama a naopak...Tomu ako nám to klape sa nevie vynačudovať dosť veľa ľudí a nikdy by neverili, že práve my dvaja...Ozvem sa ti o pár rokov ako to pokračuje keď ty už budeš v kláštore Tým neurážam nikoho kto vydrží dlho bez sexu, aj pre mňa bol toto prvý partner a nemyslím len sexuálny...no ty si asi nepochopila čo to znamená "chodiť" mesiac a poznať, resp. spoznávať sa pred tým začiatkom chodenia viac než rok...
Janik91 - ja fakt teraz silno pochybujem, že to dievča má s jej názormi 20 rokov...možno to je nejaká 13-ročná žaba, ktorej "niečo" chýba a tak sa realizuje v tomto fóre a hrá sa na najväčšiu sväticu pod slnkom
Suzanne1: Viem si presne predstaviť aký typ baby si. Takých pipiek behá po svete veľa..... a si predstav že mám 20 rokov a za to že som ešte doteraz nesexovala nemusím hned do kláštora! panenstvo ti nikto nevráti preto nie som taká aby som hned do postele liezla. kde máš istotu že s tým svojim vydržíš navždy? neviem koľko má rokov ale asi rovnako ked ste boli spolužiaci a mi povedz ktorý 18 ročný chalan si hľadá budúcu manželku? neverím že sa chceš vydávať v 20tke alebo tak. to budete randiť do 6 rokov?
Ja som nenarážala na to, že si ešte nesexovala (tí, ktorí to vydržia čím dlhšie majú môj veľký obdiv), ale na to, že ako môžeš povedať, že vzťah zo školy (aj keď sa začal až po skončení školy) nevydží...v mojom okolí je veľmi veľa párov, ktoré sú už dosť rokov po svadbe, svoj vzťah začali ešte počas štúdia a stále sa majú radi ako na začiatku...
A neviem aký je problém randiť 6 rokov...ak sa to práve tebe (ktorá tu propaguje čím dlhšie trvajúce vzťahy) zdá veľa, tak potom už fakt neviem...
My sme spolu spali až po pol roku. Je to dosť, ale na to, že to bolo pre oboch prvýkrát tak si myslím, že to je ok. Aj keď dlhé predohry boli už aj pred tým len k sexu nedošlo. Ale ja som spokojný.
Podla mna je to velmi individualne,ja som mala chalana skoro dva roky a nespala som s nim..Dnes to nelutujem a viem,ze keby to urobim,bola by to chyba.A ked sa s niekim budem milovat,bude to clovek,ktory zato stoji,clovek ktoreho milujem a je mi jedno ci po mesiaci alebo po troch rokoch,dolezite je,kedy to budem chciet.
Sweetgiirl, no v tvojom veku, keby si uz tak rok spavala s chalanom, tak... no neviem Ja som si to tiez cely cas nechaval pre tu pravu, ta nejak neprichadza a teraz sa uz toho neviem zbavit
juj, zase jedna z tých diskusií, kde vidno, ako sa rôznia naše hodnotové rebričky a názory...
ako, nech si každý robí čo chce, to je jeho vec. ale mal by si za to niesť potom aj patričné dôsledky..
noo a čo sa týka samotnej otázky, to je individuálne.. už som to písala do nejakej diskusie tu, a tak opäť-podľa mňa, čím neskôr, tým lepšie. tým nechcem povedať, že až po svatbe alebo tak. nie, ale len myslím, že gro vzťahu tkvie v niečom inom. sex je tiež veľmi milá kapitolka, ale má byť soestrením a nie nosným pilierom...
Blendadent:ako ty si riadna chudera ked toto rozpravas suzanne1..vobec to nieje blbe ked spolu spavaju...podla mna sa poznaju dot dobre na to aby spolu dokazali normalne komunikovat aj ked spolu spia...ako fakt sorry...ale si sa strapnila...mi pripadaas ako nejaka stara dievka,ktora caka na princa na bielom koni...
Myslím že Typek má pravdu ja to tiež nieako tak riešim. Vyspať sa z babou len tak je náhodou sranda a človek získa nové skúsenosti. Ale niet na sex s človekom, ktorého milujeme to je to najkrajšie na svete a je to ja omnoho lepšie ako len tak preto že mám v krvy trošku chlastu. Vždy to tak bolo aj to tak ostane (sex na jednu noc) a myslím že je to v poriadku. Teraz mám priateľku a spali sme spolu asi po 3 sedem dňových intervaloch.
Kedy ? To je záhadná otázka .. Pretože každý sa vie inak zamilovať a pomotať si hlavu. Keď sa babena podovlí v 15tich, je zle vychovaná, alebo na dobrej ceste stať sa kurvou. Ale keď to urobí chalan, je frajer. Neviem, asi som z toho vyraástla.
Ja som sa vyspala s chlapcom, po troch mesiacoch chodenia. Poznali sme sa asi tak dva roky. A teraz som s ním vyše 4 a pol roka a vôbec nič neľutujem. Mala som iba jeho a v najbližšej budpcnosti nemienim ani meniť.
Láska je nevyspytateľná, tak ako túžba. Len záleží na vyspelosti dvoch dotyčných, myslím rozumovo, či si vedia uvedomiť o čom to je. Na čo sa ponáhlať ? Život je dosť dlhý na to, aby sme si ho začali užívať už po 14tom, či 15tom roku života ... Ďakujem za pozornosť.
hmm zaujímavé názory vážne festné rady. A pritom to je také jednoduché proste to má byť keď to chcú obaja v tej istej časovej krivke a hotovo kšlať na to či je to mesiac, den či hodina ...
Suzanne1 super story no nexapem co sa do teba ta pasta navzala..ale tak ked uz v tretom prispevku hodila ze ci je tvoj frajer praxaty koli bytu zdala sa mi daka podozriva
Halo zakaldatelka.....to si sa pytala iba nato aby si sa mohla obuvat do tyx co necakali do svadby? alebo sa nepoznaju cely zivot nemenia si dennicky a az potom sa rozhodli ze sa spolu vyxrapu?
ja som s nikým ešte nechodil ,a sex som nikdy neplanoval ,prvý krát to bolo ked som mal 14 na školskom výlete s deviatačkou ,s topu som sa ešte par krát stretol večer v meste a vždy to dopadlo tak jak na tom výlete ,no a potom to už boli rôzne devy ,ani nevím kerá je kerá lebo všetko to bolo v noci ,a bohužial nadrbaný
No, akože s prvým chalanom som sa prvýkrát milovala po 10 mesiacoch, presne na výročie 10 mesiacov. Ale s druhým, s ktorým sme spolu už takmer 5 mesiacov som spala prvýkrát po dvoch mesiacoch. Neplánovali sme to, skrátka sme boli u ňho doma, všetci už spali a my sme boli v obývačke na gauči pri telke. Bozkávali sme sa, pomaly sa vyzliekali a potom sa to staloí, ale tesne predtým sme zastavili, lebo som bola jeho prvá a nevedela som, či to chce a nechcela som ho do ničoho nútiť, ale chceli sme to rovnako. dotaraz, ako vravím, sme spolu a milujeme sa každý víkend, keď sme spolu, len keď mám kramy, nič sa nedeje, hoci on by hrozne chcel, aby aj mne bolo krásne, lebo jemu so mnou aj tak je.
no celkom haluz citat tieto spravy od niektoryx ludi/..hmmm....aj keby sa s niekym niekto vyspal bez xodenia (prvy krat) nic proti tomu nemam heh a nex je to aj po prvom dni ako sa spoznali
Blendadent >>> ty tu co riesis? Sak ono sa to tu teraz jebe jak sa tomu chce. mesiac uz je teraz vela, to je pomaly vynimka, ved naco cakat ked sa ju mozes pretiahnut hned, ze!? malokto vydrzi viac. esteze som zo starej skoly
JA SOM ZACAL S MOJOU LASKOU SO SEXOM HNED NA DRUHY DEN.MOZNO JE TO PRE NIEKOHO ZIWOCISNE,ALE WASEN BOLA PRILIS SILNA...A ANI JEDEN Z NAS TO NELUTUJE.A CO JE HLAWNE,NIE SME SPOLU LEN KWOLI SEXU.VELMI SA LUBIME.DOKAZEME SA SPOLU ROZPRAWAT AJ CELY DEN...TESIM SA NA KAZDU SEKUNDU S NOU.
podla mma je vsetko o komunikaci...treba vo vztahu vycitit kedy je ten druhy pripraveny...a ked nie je tak premna zamna aj po svadbe... ale ked by nebol ani po svadbe...hmmm...to by bol pruser
U mna to bolo dosť zvláštne.....chodila som s jedným chalanom 2 roky, robili sme spolu fakt všeličo, ale k sexu ako takému sme sa nedostali.... pol roka po rozchode s týmto chalanom som sa vyspala s najlepším kamarátom a doteraz spolu chodíme.....spočiatku som si tým nebola moc istá, ale teraz fakt nelutujem.....
Názor 23. Blendadent – 100 Bodov proste jasne jednoznačne a najviac super!!!
Len vidím v tom jeden malý problém, pretože čo spravíš ak budeš 6 rokov chodiť s chalanom a po 6 rokoch zistíš, že vám to v posteli proste nesedí (tebe, jemu sa to nepáči)?
A čo spravíš ak to zistíš po roku? Podľa mňa stále je prijateľnejšia ta druha varianta, pretože 6 rokov života je praktický 1 /12 a rok 1 /72 rokov nášho života (samozrejme keď sa dožiješ 600 rokov tak beriem)!!!
Kedy? Vtedy kedy sa na to budete obaja cítiť... Podľa mňa asi tak rok (keď sa nepoznáte a aby sťah nadobudol nové tempo). Keď sa poznáte (a dobre), tak myslím, že na tých 6 mesiacov sa dohodneme.
Ale názor, že po svadbe sex je proste nesprávny (aspoň podľa mňa), pretože čo keď sa vám sex stane hotovou trámov vo sťahu!!! Čo potom proste ja si to ani neviem predstaviť!
mne sa tostalo prvy krat schalanom,s ktorym som chodila 14mesiacov.nebolo to vobec planovane,chcela som to dlhsie,no bala som sa,prislo to uplne nahodne a boloto super
...to skutočne záleží od oboch,a samozrejme od vyspelosti a vlastnej zodpovednosti.Pre mna,za mna nech je to aj v prvý den,ked je tam neskutočna pritazlivost(zase za sex na jednu noc nie som) ale niekedy je dobre počkať si.
Suzanne1: podla mna, ten mesiac vobec nebol malo, na to, ze ste sa predtym poznali uz tak dlho....kebyze sa poznate jeden den, tak je to ine....ale takto je to uuuplne v pohode myslim si :o)
No, a teraz moj nazor na toto.....no, ja ked som bola mladisa, mala som na to taky nazor, ze najskor po roku.....ale je to uplne ine, ked uz clovek ten vztah naozaj ma, a zmenia sa mu aj nazory na tuto vec....ja som bola s priatelom tri mesiace (predtym sme sa poznali ale len 2 tyzdne) a uz som bola rozhodnuta, ze to urobim, obaja sme to chceli (on uz nebol panic), ale ani k tomu nestihlo dojst, lebo sa so mnou rozisiel......nebudem tu rozpisovat preco, ale bol to dost trapny, a infantilny dovod.....bola som z toho velmi smutna, ale dalo by sa povedat, ze som mala stastie v nestasti...teraz som rada ze som sa s nim nevyspala....pretoze prist o panictvo, a nasledne dostat kopacky, nic moc....takze som rada ze to skoncilo tak....ale proste chcem povedat len to, ze tie 3 mesiace sa mi zdalo take optimalne v nasom vzathu....prilezitosti boli uz aj predtym, ale mne sa to zdalo priskoro.....ale je to naozaj individualne.
NO mna táto diskusia potešila,lebo aj mna to zaujímalo...moja kamoška chodí s chalanem 2 týždne a už sa to skoro stalo,až na to že boli dooost opití tak im to nešlo...tak to mna prekvapilo že tak skoro a ja s mojím chodíme ešte ani nie týžden a nechcem to urychlit...já sem v temto dost hanblivá lebo by byl múj prvý,on už je skušený tak dúfam,že počká nejaký ten mesiac
ja som to nikdy neplánovala,ale vedela som, že sa na to budem musieť cítiť a budem to musieť chcieť, lebo mňa keď niekto do niečoho tlačí,dosiahne opak.
A tak sa to stalo vtedy,keď sme obaja vedeli,že to bude ale neboli sme dohodnutí. A bolo to super, nemohlo byť lepšie Trba počkať na "pravú chvíľu"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
toto ale diktoval môj priateľ
Suzanne1: po mesiaci? neni to skoro? plánovali ste to? miesto? antika? furt spolu spíte? akože pravidelne abo dačo, šak pozerám, že nemáš veľa rokov, vlastný byt asi neni ]
Sabica: ja som baba, takže nijaké sliepky ale sme s priateľom už skoro rok a ešte sme spolu nespali a ani nemáme vlastné byty taže sa pýtam.....
Myr3c: ja mám tiež pocit,že to moj chlapec plánuje ale neviem či isto a či si zabezpečiť anitku ani nič. není to divné spať spolu raz za čas?
Nič sme neplánovali, ale vedeli sme, že to skoro príde, pretože už predtým sme mali 2-krát príležitosť, no nemali sme ochranu a riskovať predsa nebudeme Potom už hej, bolo to s antikou, ktorú doporučujem Miesto...uňho doma heh, ostatní mali grill party na dvore no a my sme sa venovali jeden druhému
Byt ako sa to vezme...ja mám privát keďže som na výške v PO (a to bývam v KE len 30 min odtiaľ a on dostal od rodičov tiež byt v KE, aj keď býva len 20 min od Košíc Vieš to je individuálne či spolu spíme furt...niekedy aj dva týždne nič, lebo nie je čas no a potom to môže byť aj každý deň
Ak máš strach, tak nemáš mať z čoho...veselo do toho
a vy ostatni: ste nejaky rychly, nie?
podla mna dvaja kym sa spolu vyspia, tak by sa mali DOSTATOCNE poznat... a nie ze vyspia sa po tyzdni a o dva tyzdne typek zisti ze baba robi dakde slapku, abo baba zisti, ze chalan pichne do vsetkeho co sa okolo neho pohne... (stale v pripade frajerov)
Suzanne1:prečo nebývate spolu potom ked má byt? jeho rodičia sú nejakí pracháči čo?
Blendadent - No nebývame spolu, pretože ten byt sa práve rekonštruuje a moji rodičia by to tiež určite nedovolili, ale po rekonštrukcii si ho určite budeme užívať naplno
A o čom je váš vzťah? ked spolu mesiac po začiatku už sexujete ta potom byť tvoj chlapec som s tebou hlavne kvôli tomu že sa mám kam vystriekať.viete sa vôbec rozprávať??? o všetkom??? teraz nechcem vyzerať útočne len nechápem ked také deti prvé čo robia sexujú........
Janik91 - ja fakt teraz silno pochybujem, že to dievča má s jej názormi 20 rokov...možno to je nejaká 13-ročná žaba, ktorej "niečo" chýba a tak sa realizuje v tomto fóre a hrá sa na najväčšiu sväticu pod slnkom
A neviem aký je problém randiť 6 rokov...ak sa to práve tebe (ktorá tu propaguje čím dlhšie trvajúce vzťahy) zdá veľa, tak potom už fakt neviem...
ako, nech si každý robí čo chce, to je jeho vec. ale mal by si za to niesť potom aj patričné dôsledky..
noo a čo sa týka samotnej otázky, to je individuálne.. už som to písala do nejakej diskusie tu, a tak opäť-podľa mňa, čím neskôr, tým lepšie. tým nechcem povedať, že až po svatbe alebo tak. nie, ale len myslím, že gro vzťahu tkvie v niečom inom. sex je tiež veľmi milá kapitolka, ale má byť soestrením a nie nosným pilierom...
Ondy1985:tak to mas dost smolu, radsej si si mal uzit ked sa este dalo, ale nemohol si ani ocakavat, ze dopadnes tak, ako si dopadol.
Kazdy si musi vybrat: ci ano alebo nie, len cas mu ukaze ci sa sekol alebo urobil dobru vec.
Ja som sa vyspala s chlapcom, po troch mesiacoch chodenia. Poznali sme sa asi tak dva roky. A teraz som s ním vyše 4 a pol roka a vôbec nič neľutujem. Mala som iba jeho a v najbližšej budpcnosti nemienim ani meniť.
Láska je nevyspytateľná, tak ako túžba. Len záleží na vyspelosti dvoch dotyčných, myslím rozumovo, či si vedia uvedomiť o čom to je. Na čo sa ponáhlať ? Život je dosť dlhý na to, aby sme si ho začali užívať už po 14tom, či 15tom roku života ... Ďakujem za pozornosť.
takto to chodi, to len tak som chcel napisal
A inac som este zoziadnou nechodil takze sa nemozem vyjadrit
Bojim sa toho.. heh
Pokial sa na to citite a viete, ze sa mate radi, tak aj o tyzden. Ale ani cakat rok nie je problem. Je to len na Tebe.
Len vidím v tom jeden malý problém, pretože čo spravíš ak budeš 6 rokov chodiť s chalanom a po 6 rokoch zistíš, že vám to v posteli proste nesedí (tebe, jemu sa to nepáči)?
A čo spravíš ak to zistíš po roku? Podľa mňa stále je prijateľnejšia ta druha varianta, pretože 6 rokov života je praktický 1 /12 a rok 1 /72 rokov nášho života (samozrejme keď sa dožiješ 600 rokov tak beriem)!!!
Kedy? Vtedy kedy sa na to budete obaja cítiť... Podľa mňa asi tak rok (keď sa nepoznáte a aby sťah nadobudol nové tempo). Keď sa poznáte (a dobre), tak myslím, že na tých 6 mesiacov sa dohodneme.
Ale názor, že po svadbe sex je proste nesprávny (aspoň podľa mňa), pretože čo keď sa vám sex stane hotovou trámov vo sťahu!!! Čo potom proste ja si to ani neviem predstaviť!
No, a teraz moj nazor na toto.....no, ja ked som bola mladisa, mala som na to taky nazor, ze najskor po roku.....ale je to uplne ine, ked uz clovek ten vztah naozaj ma, a zmenia sa mu aj nazory na tuto vec....ja som bola s priatelom tri mesiace (predtym sme sa poznali ale len 2 tyzdne) a uz som bola rozhodnuta, ze to urobim, obaja sme to chceli (on uz nebol panic), ale ani k tomu nestihlo dojst, lebo sa so mnou rozisiel......nebudem tu rozpisovat preco, ale bol to dost trapny, a infantilny dovod.....bola som z toho velmi smutna, ale dalo by sa povedat, ze som mala stastie v nestasti...teraz som rada ze som sa s nim nevyspala....pretoze prist o panictvo, a nasledne dostat kopacky, nic moc....takze som rada ze to skoncilo tak....ale proste chcem povedat len to, ze tie 3 mesiace sa mi zdalo take optimalne v nasom vzathu....prilezitosti boli uz aj predtym, ale mne sa to zdalo priskoro.....ale je to naozaj individualne.
A tak sa to stalo vtedy,keď sme obaja vedeli,že to bude ale neboli sme dohodnutí. A bolo to super, nemohlo byť lepšie Trba počkať na "pravú chvíľu"
kam tento svet speje