@klaudiqaaa niee, s tym este som... on mal doniest spacak a ja stan, ja som stan doniesla a potom mrzla lebo som nemala spacak .. on aj ked je trosku exot, je zlaty, tento týžden mi doniesol do prace len tak ruzicku z nicoho nic
ale tamten ... to som mala 17... sex ked trval 5 minut tak prehanam ... a raz sa mu podaril zazrak, že nechal vo mne gumu a ked som sa ho pytala na to, ci si nevsimol ze ju nema, tak povedal "bolo to lepsie"... a ako zlaty klinec programu: chalan co zije na intraku nevie zohnat 600 korun na tabletku po... keby od 6 ludi si pozical po stovke,tak je po probleme... ale niee, Katka to zaplati sama...
ked sme spolu chodili ani sa mu neoplatilo za mnou prist ani koli tomu sexu a den po tom co som sa s nim rozisla mi zacal vypisovat ci nemoze za mnou prist ze jak to bolo so mnou super...
skapala som ale tak radšej nie lebo pokial ma to s ním vtedy bavilo, tak by ma to mohlo začať srať a pokial bol lajbavý, tak to nemá zmysel radšej nič s ex
@dee99@sptnko@v3nty sa smejte este rok po rozchode mi vypisoval ci nebudeme spolu spavat, no preco by som to asi robila?... ale pridem v septembri na vysku na prednasku a kto tam nesedi? samozrejme že on
@klaudiqaaa tak len nejake dva mesiace... po 2 mesiacoch vyviedol toto, tak ten vztah skoncil... a pacilo sa mi ked povedal, že by sme si mali dat pauzu
hm, sex s ex? no s prvým ex by to možno bolo reálne kedže to čo k sebe cítime sa za tie roky nezmenilo,ale kedže som zadaná tak to ani moc reálne nie je. a či si rada zaspomínam na staré časy? áno. zaspomínam, ale tak možno len na 5 min. Ak by som totižto spomínala dlhšie, chcela by som všetko vrátiť a byť takou ako v 17- stich ale skoro po 4 rokoch som už úplne inde,a iná.len neviem či je to tak lepšie.
ja som v chomute vyse 19 mesiacov.. =P na tu prvu mi to trvalo zabudnut.. ale to bolo len cisto o fyzickej pritazlivosti.. (ked ja debil si najdem vzdy len peknu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
1. bu chce ex zabit mna
2. alebo ja chcem zabit ex
@sandy114 preboha to s akým exotom si chodila? to je ten čo tu o ňom niekedy píšeš, že nedoniesol stan na stanovačku atď..?
ale tamten ... to som mala 17... sex ked trval 5 minut tak prehanam ... a raz sa mu podaril zazrak, že nechal vo mne gumu a ked som sa ho pytala na to, ci si nevsimol ze ju nema, tak povedal "bolo to lepsie"... a ako zlaty klinec programu: chalan co zije na intraku nevie zohnat 600 korun na tabletku po... keby od 6 ludi si pozical po stovke,tak je po probleme... ale niee, Katka to zaplati sama...
a to si ako dlho chodila s tamtým ??? a to čo ťa vôbec popadlo s takým exotom si vôbec začať?
no a sral by som tiež na to aby som si pytal peniaze na to keď nemám
ja som v chomute vyse 19 mesiacov.. =P na tu prvu mi to trvalo zabudnut.. ale to bolo len cisto o fyzickej pritazlivosti.. (ked ja debil si najdem vzdy len peknu)