Vykračujem si domov zaujatá myšlienkami na fyziku a zrazu ma dobehne sympatický ujo v stredných rokoch (pokročilo stredných). Prehodí pár zdvorilostných fráz...či študujem a tak...a akoby sa nechumelilo poznamená: "Slečna, s vami by sa krásne milovalo".
doteraz som myslela, že mám extra šťastie na úchylov ja... ale vidím, že oni to doteraz boli vpodstate samí milí chlapíci, lebo takéto niečo sa mi fakt nestalo
Lebo okolo nasej skoly sa potuluje furt taky pedofil. Stary, otehany debil a ked som ho este nepoznala prisiel ku mne a on ze, Nehščes si ma hžobrhrat? No hroza
Anulienka, ani nie...mne to vlastne celkom aj polichotilo s odstupom času...ale v prvej chvíli mi prebehlo šokovane hlavou, že aj v malom meste sa už úchyláci pohybujú akoby sa nechumelilo cez deň
no sexuologovia so zvacsa velmi chladni a necitlivi ludia ktori beru milostny zivot po technickej stranke viac ako po citovej... co je na jednej strane profesionalne no na druhej strane s takymi ludmi si nemam moc co pvoedat + v beznej konverzacii mi pripadaju velmi primitivne uvazujuci
Uz som aj ja toho nazoru...nedelu som cestovala vlakom a sadol si ku mne dedulo, ktory mi rozprtaval o nenormalnosti vekovo nerovnych vztahov, lebo suka potrebuje zdatneho samca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Lebo okolo nasej skoly sa potuluje furt taky pedofil. Stary, otehany debil a ked som ho este nepoznala prisiel ku mne a on ze, Nehščes si ma hžobrhrat? No hroza
týmto sa rad mojich príbuzných dosť zväčšil boooože to zas bude, keď budú mať sviatky
A ja zavolám aj svojich náhodných kamošov, keby náhodou zábava uviazla
Idem si prečítať diskusiu...
A neboj, nie si sama čo je zrejme magnetom na úchylov... Aj ja mám taká šťastie... (ale u mňa je to skôr, že rovný rovného si hľadá...
Proste karma