Chcela by som sa spýtať,či tu niekto chodí. Ak áno ,tak,že či sa mu tam páči,či je spokojný,že tu šiel atd. A tak všeobecne aký máte názor na súkromné(bilingválné) gymnázia?
chodim. pri všetkej ucte, uroveň toho gymnazia riadne klesla odkedy som nastupila. problem je v tom, že sa často meni vedenie a byva tam potom bordel, učitelia nevedia kde im hlava stoji. čo som ale počula, začali to naozaj riešiť a snažia sa do rozvrhu vtlačiť tej angličtiny čo najviac, aby ten nazov "bilingvalne" mal aj vyznam. osobne si myslim, že to dokopy znova daju a za to školne to bude stať
Akoze ja na to gymko chodim vobec neberu kazdeh. musite spravit testy a ta skola je velmi skvela pretoze mate kazdy predmet v anglictine a tak sa v nej coraz viac zdokonalujete a ak by to bolo slabe gymko tak by neskoncilo medzi najlepsimi a nemalo b. Take skvele meno v zahranici. A ak pozerate panelak. tak patova. Frajerka vystudovala na tomto Gymnaziu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov