Chcel by som vediet nazor ludi, ktori videli tento film, na to, ci DiCaprio BOL vaznom Ashcliffu alebo z neho blazna spravili lekari. Pozeral som totiz ten film s priatelkou, a obidvaja sme presvedceny o svojej pravde, ale kazdy mame na to opacny nazor. A
ja som si po zaverecnej scene bol isty, ze bol blazon, v majaku som este neveril, ani vtedy ked si sam vsetko priznaval, lebo sa mi to nezdalo uprimne, bol este taky roztraseny, ale ako tam sedi na schodoch to uz je cele take realne... ako zase zacne volat sheehana partak... ale ptm zase ta veta o dobrych ludoch a monstrach by sedela na to, ze ho zmanipulovali, a on radsej zomrie... no fakt neviem...
a priatelka vravi, ze naschval je to nejednoznacne, a aj oficialne tvrdia ze bol blazon, aby ich nemohla napadnut nejaka vlada a tak konspiracne teorie mojej polovicky stoja zato DD
@andercott presne o to ide, že každý si ten film vyloží inak. Je jedno, koľko sa hádate, aj tak nikdy nezistíte, kto má pravdu. Pobodne to je i s Inception
videla som ho už síce dávnejšie ale mám pocit že bol naozaj blázon no sa vlastne pomiatol keď tá jeho žena zabila tie deti ich.....a on si vlastne aj sám na konci uvedomil, že čo sa stalo a že je asi on fakt blázon no a preto už radšej tvrdil opak lebo vedel že ho už zabijú on si teda vybral smrť .....tak som to ja pochopila ....
Presne o tomto som diskutovala s bratom ked sme to dokukali tolká záťaž na moju psychiku...ešte nikdy som nebola z filmu taká zblbnutá... Ale ja si myslím, že tým bláznom naozaj bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
podla mna ale blazon bol
» screenrant.com/shutter-island-...
a priatelka vravi, ze naschval je to nejednoznacne, a aj oficialne tvrdia ze bol blazon, aby ich nemohla napadnut nejaka vlada a tak konspiracne teorie mojej polovicky stoja zato DD
On tvrdí, že bol normálny a ja že psycho.
Rozhodne treba uznať tvorcov filmu, že v nás vyvolali takéto debaty ...