...je to plytka blbost...skaredi herci a ich biedne vykony, uplne jednoduchy a trapasny dej... Lacne efekty a snaha o umele pozdvihnutie beckoveho filmu na ackovy pomocou komercnych znaciek... neviem co je na tom fajn?
Prečo keď "twilight" je film aj pre dospelých ho ospevujú a trepú o ňom len tedi asi to 16 rokov ? Vysletlí mi toto niekdo , čo je na tom filme pre deti ?
PS. Nevidel som ho cely len po kuskoch a po anglicky ...
JAJ no ja som nidky neverila že mňa by to bavilo. ale ke´d som videla ten film v kine.. bolo to super!!!!! a teraz čítam už 3 čast Zatmenie a jeee to skvelee! jaj hehe fakt jasn eno ehm
tie tri výkričníky tam byť nemuseli, zasa nie som AŽ taká praštená... Ako, ja som to mala rada vtedy, keď na Slovensku o tom nebolo ani chýru ani slychu, po tejto mánii mi to začalo pomaly liezť hore krkom...
Očakávam od režiséra, že mi nepokazí dvojku, trailer vzbudil vo mne záujem (a hlavne sa teším na mierne hororovú trojku... David Slade točí horory, takže to možno už bude aj nejaké akčné...)
fanúšik nie som ale počas MTV Video Music Awards, ktoré som pozeral v priamom prenose bol exkluzívny trailer na druhé pokračovanie a čuduj sa svete ma to nejako zaujalo... takže nevylučujem, že sa o to začnem zaujímať bližšie
kludne stacilo napisat ano alebo nie ...nie som fanusicka len prvu cast somcitala a film dom videla az teraz ale ze by som bola teraz proti tomu ze ach je to strasna gebuzina to tiez nie
niesom fanusik k dielu som zaujal skor negativny postoj ale twilight 1 cast podla info bol natoceny ako nizkorozpoctovy film len s tym aby sa zistilo ci to bude mat u ludi uspech(preto je z toho taka sracka aka je resp preto to dopadlo tak ako to dopadlo) dvojku ma na starosti iny reziser a slubuje sa o dost viac akcie mna osobne 2 officialne trailery dost zaujialy uz len s toho dovodu ze mi to ciastocne pripomina underworld(cast bojov medzi dvomi rasamy..)
citala som knihy videla film..pacilo sa mi to aj zaujalo.. ale neviem sa tak nadchnut pre tych hercou..lebo toto je sialenstvo : ale celkovo ak hovorim LEN o thilight tak pacilo a veeelmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Prečo keď "twilight" je film aj pre dospelých ho ospevujú a trepú o ňom len tedi asi to 16 rokov ? Vysletlí mi toto niekdo , čo je na tom filme pre deti ?
PS. Nevidel som ho cely len po kuskoch a po anglicky ...
AnO, EdWaRDiQQ ye kWasNucQQyy,MiLuYenusQam ho ...
Aaax a BeLLa Ye Moy vZoR ..
A poCuLI sTe PeSniCqqqu od MuSe,co iDe KeD HRajU SeXisticQy YebaTelNY UPiRi BaSeBaLL?? Uzasna KaPELqA
HANBA VAM!
Smrt pre Twilight!
@10 práve tie efekty tam boli totálne na hovno.
Očakávam od režiséra, že mi nepokazí dvojku, trailer vzbudil vo mne záujem (a hlavne sa teším na mierne hororovú trojku... David Slade točí horory, takže to možno už bude aj nejaké akčné...)
už pol roka nepozerávam TV pretože na tie stupídne filmy resp. seriály dnešnej doby...je mi s toho zle...len sex sex sex a násilie...