Minat peniaze na jedlo viac ako treba mi pripada dost zbytocne..... Moj tanier obsahuje zeleninu maso a prilohu pricom rozne dni striedam druh zeleniny, masa a prilohy, aby som sa niecoho neprejedol.
Som zastanca teorie, ze peniaze minute na keksiky cokoladky a volovinky sa daju vyuzit aj ovela lepsie.
Mali by ste ma vidieť vždy v piatok v školskej jedálni To odomňa všetci radšej odstupujú, lebo som VŽDY tak strááášne vytočená, keď sú nejaké koláče alebo akékoľvek sladké jedlo, že hrozne nadávam
A nikdy to nepochopím, jak môžu byť koláče ako hlavné jedlo!! Koláče sa hodia ku káve po obede alebo tak, ale nie ako obed. Ach, zajtra umrem
Takže žiadne sladké jedlá - mäso, zelenina, cestoviny! A ryža
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Som zastanca teorie, ze peniaze minute na keksiky cokoladky a volovinky sa daju vyuzit aj ovela lepsie.
A nikdy to nepochopím, jak môžu byť koláče ako hlavné jedlo!! Koláče sa hodia ku káve po obede alebo tak, ale nie ako obed. Ach, zajtra umrem
Takže žiadne sladké jedlá - mäso, zelenina, cestoviny! A ryža
ako sa može niekto najesť zo sladkého a ako to može byť ešte aj hlavné jedlo nepochopitelné.
a odkedy sa gurmán prejavuje ako človek "vínko, syry"????
s koňom ste sa zrazili všetci.