okrem mcdonaldu a kfc som nikde z menovanych onych nebol teda ked to su vobec nazvy nejakych onych a nevim no tak asi podla momentalnej chuti , financii a tak podobne ale najpravdepodobnejsie by som isiel do senku dal si pivo , vodku a korbaciky teda keby ich tam mali
» www.zomato.com/sk/bratislava/s...
kurčata, steaky, roast beef napr.
všade je tepelna úrava nesmie tam chýbať olej, bez neho to proste nejde...
» www.ugo.cz/ugova-salaterie...
tu napr. sa pripravujú aj polievky v 80% je na ich prípravu potrebný olej, základ polievok je olej na osmahnutie cibuľky napr.niekto dáva aj bravčovú masť, to koliva chuti a vône...
ono by bolo všetko ok, keby kuchári tento olej neprepalovali...
ja mám tenky noštek a nemôžem si pomôcť, hned to zacítim...
zrejme ma to naučili na hotelke v Piešťanoch..
nakoniec som aj rád, koliva môjmu zdraviu, si take niečo nemôžem dovoliť
šalátik by som si dala... ale ak som nesmierne hladná v robote, tak si kúpim hranolky z McDonaldu, potom mám výčitky svedomia, ale je to proste najbližšie
@wewo
napr.v jednej pizzerke mám kamoša samotného šéfa a tak sa motkám aj sem tam po kuchyni a keď som videl ten olej vo fritézach ma oblioeval studený pot, ako mogul...vyprážali tam kurence, ryby, šnicle ....Jana som z.ebalže taký bordel musia zákaznici jesť...
lenže, on išiel za kuchárom a kázal mu ukázať olej čo kúpil včera do fritéz 15 lit. a on, že je už vymenený, tak som si myslel že mu strčí hlavu do toho hrnca, taký bol šéf nasraný...
samo, že olej ukradli a robili na tom prepálenom...
takže je to aj na personále...
ľudia sú nenapraviteľní, kradnú, ľahostajní, hlavne, že je výplata na čas...
strasne dlho by som sa nevedela rozhodnut lebo by mi prislo vsetko hnusne, nakoniec nesla nikam, zostala hladna az by som dosla domov a zjedla kus prveho jedla ktore by bolo po ruke.
to je moj zivot posledne mesiace
nemyslim, ze mekac je nejaky extra nezdravy v porovnani s ostatnymi... varia tam z rovnakých surovin ako v kazdej restauracii, len to nepodavaju s takou gráciou, taxu z toho ludia v pecku
@cyklysta brutalne su...akoze, subway je umely grc, to redsej budem obhryzat plastovu stolicku BB je vsetko cerstve, dobre, polievky, salatiky este aj ladovy caj maju vlastny.
podla toho na co by som mala chut, ale urcite by to nebol subway (stale nechapem ako mozu ludia platit tolke peniaze za obycajnu bagetu), KFC tiez asi nie, mekac len v krajnom pripade/alebo ak by som mala craving, cize asi by to vyhralo ugo. ale to len v teoretickom pripade, lebo v praktickom pripade som uz v ugo salaterii bola a bola to len predrazena wannabe hipster jedalen
Radšej podporím miestnych Turkov, Číňanov alebo tetušky s langošmi než nejaké takéto veľké oné a ešte to aj vyjde lacnejšie
Ale ak by ste sa pýtaní, kam na WC, tam je mcdonald jasná voľba
ved to potravin ne? a kupim si tam co chcem.. najcastejsie syr a cherry rajciny ak chcem teple varene jedlo tak si uvarim.. ked som vonku a zacnem zrazu byt hladna uspokojim sa s tym syrom alebo nejakym ovocim, proteinovou tycinkou atd.. a doma si navarim normalny obed
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Alebo do DM po nejaku bio eko sladkost.
ale no
príklady, že všade je potrebný olej:
» www.zomato.com/sk/bratislava/s...
kurčata, steaky, roast beef napr.
všade je tepelna úrava nesmie tam chýbať olej, bez neho to proste nejde...
» www.ugo.cz/ugova-salaterie...
tu napr. sa pripravujú aj polievky v 80% je na ich prípravu potrebný olej, základ polievok je olej na osmahnutie cibuľky napr.niekto dáva aj bravčovú masť, to koliva chuti a vône...
» chipotle.com/menu?_ga=1.1001...
tu je to bez debat, bez oleja by sa nepohli...
ono by bolo všetko ok, keby kuchári tento olej neprepalovali...
ja mám tenky noštek a nemôžem si pomôcť, hned to zacítim...
zrejme ma to naučili na hotelke v Piešťanoch..
nakoniec som aj rád, koliva môjmu zdraviu, si take niečo nemôžem dovoliť
napr.v jednej pizzerke mám kamoša samotného šéfa a tak sa motkám aj sem tam po kuchyni a keď som videl ten olej vo fritézach ma oblioeval studený pot, ako mogul...vyprážali tam kurence, ryby, šnicle ....Jana som z.ebalže taký bordel musia zákaznici jesť...
lenže, on išiel za kuchárom a kázal mu ukázať olej čo kúpil včera do fritéz 15 lit. a on, že je už vymenený, tak som si myslel že mu strčí hlavu do toho hrnca, taký bol šéf nasraný...
samo, že olej ukradli a robili na tom prepálenom...
takže je to aj na personále...
ľudia sú nenapraviteľní, kradnú, ľahostajní, hlavne, že je výplata na čas...
keď fast food tak nejaký "nefrenčajzingový"
to je moj zivot posledne mesiace
ale Košice halo veď
BIG PIZZA
alebo aj bageta,nejake nudle,kebab,pizza
Ale ak by ste sa pýtaní, kam na WC, tam je mcdonald jasná voľba