čaute no ja som nehlasoval, pretože som za všetko aj za lásku, priateľstvo tiež a sex nemôže cýbať to znamená všetko dokopy, a nevedel by som sa rozhodnúť len pre jednu možnosť
niekedy priatelstvo je omnoho viac a lepšie ako ,,láska´´ prehnané olizovanie, či pretvarovanie, na pohlad láska, ale len machrovanie či vyhadzovanie penazí
samozrejme ak je to ozajstná láska tak je naj., ale to sa vyskituje málokedy, aspom ja jej vidím v okolí málo
Ale jasne zalezi aj na osobe lebo ku kazdemu citime nieco ine. Ale aj napriek tomu si kazdy vyberie ten najvodnesi sposob. A vlastne na tu anketu by som odpovedal co je pre mna viac dolezitejsie v tejto chvili. Lebo clovek sa meni a aj nazory na iste veci zalezi v akej situacii sa dotycna osoba nachadza.
Som rad ze ste prispeli vasimi hlasimi a ze ty co nehlasovali ze zahlasuju. Ale jasne iba vtedy ak to budete chciet inac to potom nema zmysel
A inac tie odkazy su tak isto super lebo kazdy je iny ale pritom rovnaky len kazdy ho napise svojim styloma ako to citi.. Ale to je dobre ze kazdy ma na to iny nazor a inak to berie lebo keby to bolo vsetko rovnake tak by to bolo nudne no nemam pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
samozrejme ak je to ozajstná láska tak je naj., ale to sa vyskituje málokedy, aspom ja jej vidím v okolí málo
Som rad ze ste prispeli vasimi hlasimi a ze ty co nehlasovali ze zahlasuju. Ale jasne iba vtedy ak to budete chciet inac to potom nema zmysel
Tak sa tesim na vase uprimne hlasy