podla dakych vypoctov by som mal mat asi tak o 12kg viac.. zial pribrat nvm ani za nic zacal som chodit do posilky jedavat veci ako napr. tvaroh+vajicko+van.cukor a ani to nepomaha :/
ja som v pohode , s váhou som veľmi spokojný a @V3nty prečo by nepribral ale nejdem sa tu hadať , piše že chodí do posilky tak sa musí aj tak stravovať , a určite priberie
@V3nty keby si mi namiesto vysmechu poradil ako sa da pribrat z normalnej stravy bez toho aby som musel sypat dake pixoviny tak by som ti bol velice vdacny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Jednoducho NIE!
Vlastne tak ako @1
a inak 90/190 ale nesťažujem si, nikto nie je dokonalý a aj chyby robia človeka unikátnym
Po treningu potrebuje rychle bielkoviny a sacharidy aby rychlo doplnil svalový glykolen to iste aj ráno čiže nejaky bojebany tvaroch len nestači....
To mas to iste ako ked si napisal že ked budem pit kozie mlieko budem mat svaly.....
Taketo názory odbornikou mam rád niečo si anštuduj a potom sa možme spolu vyprávať
[/IMG]
Nuz a ja spokojna sice nie som, ale pracuje sa na tom, aby som mohla byt spokojnejsia, takze dufam, ze dokazem, co dokazat chcem
Ak ces viac tak pot TS