obojručný.. pišem rovnako lavou aj pravou. žiadni rozdiel.. a do nejakých 15 rokov som ani nevedel očo sa jedná , nevedel som čo je pravák a lavák , obojručný ťažko pochopý o čo sa jedná..proste osm nechápal , že aký lavák čo to všade aj doma aj v škole trepú ?
nám učiteľka hovorila v škole, že ona sa narodila ako ľaváčka, ale že normálne keď bola malá, tak to jej rodičia potláčali a proste ju nútili robiť všetko pravou..
neviem prečo, asi bola zaužívaná dogma, že ľaváci sú satanove dietky
neviem ako hlasovať... nie som ani pravák, ani obojruč... píšem odjakživa pravou, ale niektoré veci typu navliekanie ihly mi ide lepšie ľavou.. a keď som bola menšia, tak som si raz kreslila ľavou a všimla si to až po pár minútach takže ja neviem
muhehe obojruká a potom si ľudia nevedia čo si majú o mne myslieť......moja obľubená fráza-"narodila som sa s dvoma rukami tak prečo by som mala používať iba jednu? "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tak to zmazte ked bolo
neviem prečo, asi bola zaužívaná dogma, že ľaváci sú satanove dietky
takže teraz je obojručníčka
Inak som praváčka... ľavou rukou neviem robiť skoro nič =D