ja som na intráku prespal asi tri dni v živote, (nvm či bohužiaľ a či chvalabohu; vždy som tam chcel aspoň na čas bývať, že si nájdem kamarátov, ale tak asi by som to tam dlho nevydržal beztak )
takže nemám dáke príhody, žiaľ na jednej chate raz som bol zadaný a navyše s polovičkou, to bolo dosť yolo, ale inak nič šialenejšie sa mi ešte nestalo.
ďakujem za tag každopádne, cítim, že kontribuujem našej birdzovskej societe.
Inak moja ZS a cela moja stredna bol jeden velky teenegersky sitkom a keby tu mam vsetko rozpisat, tak by mi to trvalo riadne dlho a zas nejake tie moje vtipne prihody nechcem riesit na birdzi lebo by ma tu uz fakt asi vsetci mali za uplneho trkvasa Ale napisem aspon toto: Na zakladke som chodil do A-cka a bola to trieda kde boli sami biflosi a jednotkari, zatial co do B-cka chodili sami blbci a C-cko bola sportova trieda. Pripadal som si medzi nimi ako Penny v Big Bang Theory Raz sme my chalani v deviatom rocniku zavolali von baby a chlapci si ich vobec nevsimali a bavili sa o videohrach a o tom ake hry vyjdu a co nas caka v hernom priemysle a pod. a dievcata sa potom zobrali prec a isli von s futbalistami z C-cky a vsetci sa cudoval a vyhrkli, ze preco odisli a ja facepalm
Nie je to úplne príhoda, ale skúsim v krátkosti. Na bunke sme mali jedného chalana, s ktorým bolo prakticky nemožné sa na čomkoľvek dohodnúť a zanechával po sebe často kvalitný brajgel všade, kde voda tečie. Upozornenia veľmi nefungovali, ale našiel som spôsob, ako sa mu trošku vypomstiť tak, aby sme mali z toho izbe aj potešenie.
V tom čase som začal chodiť s frajerkou, ktorá bývala o pár poschodí nižšie. Začiatky sú často po istej stránke intenzívne, a tak keď som sa niekedy nevysprchoval komplet, umyl som si v umývadle aspoň to najnutnejšie. Raz som si však zabudol k tejto procedúre zobrať uterák, a tak som bol nútený využiť jeden z tých, ktoré tam viseli na šnúre. Uteráky spolubývajúcich som poznal, tak som si vytypoval jeden zo zostávajúcich a v núdzovej chvíli ho využil.
Vybral som veľmi dobre. O pár hodín som si išiel ráno umyť zuby a ten dilino z vedľajšej izby si akúrat utieral tvár. Do onoho inkriminovaného uteráku. Prvý raz som ho vtedy pozdravil s úsmevom. Odvtedy sme sa na izbe vždy potešili, keď ho takto niekto z nás vychytal pri rannej rutine. K spominánej procedúre som si vlastne svoj uterák už ani nebrával. On ten svoj pral často. Boh ho žehnaj.
Príspevok je to dlhý, konanie to bolo hnusné, ale doteraz sa všetci traja z izby celkom bavíme na tom, jak si ten dindaj utieral tvár tam, kde ja pimprláka..
Prepac ale asi vzdy ma tagnes v takej teme ku ktorej nemam co povedat ale aj tak ma to potesi a som zvedavy co pride nabuduce ak to bude nieco k comu sa budem moct vyjadrit tak to velmi rad urobim
Kamos robil intrakovu policiu a jeden piatok som s nim behal.. hlasili neskoro v noci hlasnu hudbu z jednej z izieb, tak sme tam sli, aby sa skludnili.. hudba bolo fakt ze nahlas, buchat na dvere nepomohlo a bohuzial nebolo zamknute.. vojdeme dnu, vsade tma, hudba vrieska ako diva.. buchnem po vypinaci a rovno pred nami, (takmer o nich kamos zakopol) dvaja tipci si to veselo uzivaju pekne na psika.. nejak sa ani nenechali vyrusit, proste si isli dalej svoje.. no, co urobis v takej situacii..
Raz sa nám zo spolubývajúcim stalo že sme nezamkli vchodové dvere, čo malo za následok že som sa asi o pol piatej ráno zobudil na to že v strede izby stojí nejaká slečna (dosť na šrot) a strašne sa čuduje čo robíme v jej izbe. Samozrejme to že sa ocitla nesprávnej izbe si absolútne nepripúšťala Nakoniec jej počudovanie prešlo do lamentovania že si nemá kde ľahnúť, tak som teda slečnu uistil že Jožko (spolubývajúci) je dobrák od kosti a určite sa jej posunie, slečna zareagovala šomraním na Jožka že prečo leží v jej posteli a nech sa posunie... a Jožko sa teda posunul a slečna si ľahla A spala tam asi do deviatej ... dodnes ľutujem že som mal ráno zápočet a nevidel som jej odchod
@nerwous15 tak vám treba intrakova policia boli sikanovy zmrdi co si museli takto riesit komplexy.
mne sa to tu ani nechce písať ja som mal z intráku taký Woodstock že by to vydalo na blog aj dva a neviem ci su niektore veci vobec zverejnitelne. Budem citovat len riaditelku ubytovacieho useku: Je tu 5000 ludi, ale ked sa povie vase meno hend si vybavim vas ksicht
@sidious do toho sa prihlásia studaci, ktori sú potom práva ruka domovnicok, vratniciek. Ono môže to byť fajn keď niekto o druhej ráno robí peklo nad tebou ale u nás ti jebkovia vyberali pokuty za vodné fajky na izbe, alkohol, nepovolené návštevy a pod
Najväčšia rebelia, čo som zažil a nebolo to na intraku, ale na nejakom zasranom sústredení.
Bolo to pastovanie. Človek chrape, a okolo polnoci sa mladšim ľuďom dostaneš do chatky, a celý ksicht im ojebes zubnou pastou.
Potom som od starších počul, ale to sa mi moc veriť nechce, ale budiš, že sa jedného chalana vystriekali, ako na ksicht, keď spal.
ja mám šialené, ale nie v zmysle vtipné, naozaj šialené
osobná príhoda č1 niekto si so mňa strašne chcel robiť srandu a proste som už spala v izbe a prebudila som sa na to že na do mnou niekto stojí s nožom... hmm, veľmi vtipné možno im, ale veru mne nie
príhoda č.2
som na izbe u kamarátok na najvyššom poschodí, izba ktorá je najbližšie pri schodisku... odrazu tam vrthne utekajúc chalan k balkónu že on ide vyskočiť z okna.. chlapec kompletne sfetovaný, našťastie hneď na ním utekal aj vychovávateľ a zadržali ho aby nevyskočil.. keby vyskočil, tak asi ak by sa dá by som ho zabila aj druhý krát za to akú traumu by mi tým spôsobil
nikdy som nebývala na intráku, ale raz keď sa popíjalo, tak kamarát chcel cigarety, bol piatok a už neboli moc ľudia na intráku, boli asi 2 hodiny a po polhodine klopkania na každé dvere videl, že sa v jednej izbe svieti, tak vošiel a videl spiaceho cudzieho ukrajinca pri filme a na poličke mal cigarety, tak mu ich zobral a šiel potichu preč
Asi v druhaku nam o 1 v noci zazvonil poplasny alarm, najskor som si myslela ze niekomu zvoni budik, ale ked som zistila kolko je hodin, zacala som si uvedomovat ze to je alarm a v tom miernom soku som nevedela co mam robit..vedla spala spolubyvajuca (nechapala som ako ju to nemohlo zobudit) a rozmyslala som ci ju mam zobudit alebo co .. povedala som si ze to je ok, ze keby nahodou horelo alebo co tak po nas urcite niekto pride do izbya tak som ostala v posteli a cakala kym to skonci (alarm sa spustil vraj preto, lebo v jednej izbe bola zapnuta dvojplatnicka a nejak sa to tam zadymilo)
@barky Zdieľam tvoj názor, študentská polícia je hrozná vec. Poznám človeka, ktorého kokot zo študentskej polície skoro zabil. A to len za to, že fajčili na izbe, ale kokot im to nevedel dokázať. Tak raz sa ten kokot ožral, tak najebaný jednému z nich dal do ksichtu a chýbalo by málo a zajebal by ho.
Jedna bývalka žila na Átriákoch, kde sú balkóny pospájané a bárskedy niekto potrebuje prejsť z balkóna na chodbu cez cudziu izbu. Urobila takú chybu, že si nechala balkónové dvere otvorené, keď tam trávila deň sama, i tým pádom jej neznáme dievči vošlo do izby akurát, keď masturbovala na posteli. Neznáma vraj zareagovala len preľaknutým výkrikom a útekom nazad na balkóny.
Keď som tam ešte pár rokov predtým pobýval ja, toš keď som sa raz v lete pobral do mesta, nechal som tie skurvené balkónové dvere omylom otvorené a nejakým zázrakom nám za tú asi polhodinu z izby nikto nič neujebal. Ono to ale bolo najlepšie možné vetranie pri divnokovových okeniciach, ktoré v zime chladili a v lete hriali.
Údajný niekoho neznámeho prístup "vidím, že nám tu WC/kúpeľne/chodby umýva mladá príslušníčka romáckej minority, tak tam budem programovo robiť bordel" dodnes dúfam, že bol nejakou čiastočnou anekdotou spadajúcej do sféry urban legends a že až taký prikokot nie je nikto. Na systematický a naschválny bordeľ to tam ale vyzeralo mnohokrát; niežeby sa to chytalo na legendárneho L.H. z Vysokej školy ekonomickej v Prahe.
Nekompromisná mlynská SBS inak inšpirovala aj takéto video. Našťastie som nezažil žiadnych PSVB tiežštudentov, ktorých spomínajú @barky a @tralalibang a snáď aspoň na Mlynoch nič také nie je dodnes.
Cas na internate bol najlepší! Bola som v Brne na internate pre zahranicnych studentov. A ti to vedeli roztocit na chodbe! Ale mala som rada aj varenia
@tralalibang@Waagbistritz69 je to tak, @nerwous15 tu síce strašne vyplakáva, že všetkých hádžem do jedného vreca, ale rozmenme si to na drobné. Čo vedie študákov k tomu aby sa do takejto organizácie pridali? Aby vo voľnom čase chodili buzerovať iných? Ok je tu argument v podobe bodov na internát, ale napriek tomu tam boli ľudia, ktorý by ho dostali tak či tak. A ked si vezmem iné študentské organizácie ako kino, rádio, pomáhať vybavovať študentom stáže tak ako wtf?
Pritom situácia že by bol neumerny hluk cez skúškové, lebo napr. ked máš beanie a neviem čo všetko na začiatku semestra tak sa to toleruje, tak sa mi to na intráku stalo dvakrát. Raz sme boli mi tí čo robili hluk, druhýkrát susedia. Bolo to vyriešené dohovorom sposobom shut up kokoti. Done.
Ofc som od tých pojebaných faškov dostal pokutu a to aj kamoši vodná fajka na izbe, alkohol na izbe a to sme nemali ani pustenú hudbu alebo čo, proste debatka osem hodín večer, došli pičkovia a ešte nám naparili pokutu za kamoša čo došiel na navstevu a nebyval na intraku. Potom top dve zazitky s tymito kokotmi boli: fajcim v takom kumbaliku opustenom pri otvorenom okne. Dojde 5 debilkov s knihou tak im hovorím, že ok dám každému 5 ecok do ruky s tým, že ma nenqapisu do knihy pre domovnicku a nezaplatim 10 e pokutu ktora im aj tak nepojde. Pan spravodlivy samozrejme povedal nie. Vrchol vsetkeho bol ze potom zakazdym ked ma videl sa mi zacal zdravit. Akkoby sme boli kamarati alebo co. Poslal som ho do pice trageda.
Druhykrat - pozeram zo spolubyvajucim Star wars, kazdy plechovka pivka, vecerny chill. Odrazu niekto klope vojdu dvaja trtkovia a ze mame to nahlas - islo to s ntb repraku a byvame na konci chodby to mohol pocut niekto kto len stal pri dverach + sme byvali na konci chodby v tak vystrecenej izby ze sme nemali susedov. A potom otazka? Co ten alkohol. Som ho rovno vyjebal z izby von a na druhy den som pomerne nasratej domovnicke rychlo vysvetlil ako sa veci maju.
A samozrejme bonus viacoere kamosky z intraku mi hovorili, ze kym mi ak ochalani sme dostali za chlast pokutu ak nasli izbu kde boli iba zenske a pili vino tak ti ultra panici ich samozrejme nechali bez trestu a robili tam strasne formy akoze frajery asi kazda ta baba nezavisle od seba mi povedala na konci slova ako trapnost, ubohost,cringe, radsej by som zaplatila pokutu.
@barky musis mat strasne komplexy, tiez z intraku? Azda ta jeden s tychto ludi vyrusil pri podobnej aktivite s tvojim priatelom ako som vyssie spominal, alebo mas len chorobne nutkanie ponizovat, zosmiesnovat a presadzovat svoje, nech uz je to akokolvek nepodstatne?
@nerwous15 inak nechcem ta obvinovat ze si klamar, ale prave som si spomenul ze story hlasna hudba a nacapali sme dvoch typkov ako sa nakladaju je solidny urban legend a pocul som to uz asi trikrat :/ Ak je to nepodstatne tak nereaguj
Mne sa 7 rokov podarilo predstierať, že bývam na internáte technickej univerzity, pod menom Milát Karpajčány. Nakoniec mi na to prišli, pretože som vytzeral príliš málo Indicky, tak to začalo vzbudzovať pozornosť.
Ako 15-roční sme dostali hneď pred intrákom cez držku od (veľmi udatných a statočných) cca 40 ročných ožratých náckov, ktorí nás napadli zozadu.
Ako 16-ročného ma spolubydla zamkol do skrine a ehm.. nemal kľúče
Taktiež sme chodievali na stealth polnočné výpravy na iné poschodie za dievčatami (kde sme aj ostali spať do rána).
Niekoľkokrát sme mali izby zablšené a museli sme si baliť a dekontaminovať všetky veci.
Asi najšialenejšie na tom je, že s dvoma z mojich long-term spolubývajúcich, s ktorými sme sa vtedy občas celkom hejtili, sa kamoším doteraz.
Mám toho spústu, nič asi nie je až taký bizár hodný zmienenia, vlastne to bolo celé divoká jazda, od strednej až po vysokú. Bývanie na erazmáckom intráku s poľskými architektmi a taiwanským maliarom či s rôznymi podivnými indivíduami z fakulty jadrovej fyziky už je len taký anekdotický bonus...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@Riddler
@Darksider96
@Method
@Torpedo08
@Drazoal
@Dezolat
@Montgomery
@Slackerbitch
@1ggy
takže nemám dáke príhody, žiaľ na jednej chate raz som bol zadaný a navyše s polovičkou, to bolo dosť yolo, ale inak nič šialenejšie sa mi ešte nestalo.
ďakujem za tag každopádne, cítim, že kontribuujem našej birdzovskej societe.
V tom čase som začal chodiť s frajerkou, ktorá bývala o pár poschodí nižšie. Začiatky sú často po istej stránke intenzívne, a tak keď som sa niekedy nevysprchoval komplet, umyl som si v umývadle aspoň to najnutnejšie. Raz som si však zabudol k tejto procedúre zobrať uterák, a tak som bol nútený využiť jeden z tých, ktoré tam viseli na šnúre. Uteráky spolubývajúcich som poznal, tak som si vytypoval jeden zo zostávajúcich a v núdzovej chvíli ho využil.
Vybral som veľmi dobre. O pár hodín som si išiel ráno umyť zuby a ten dilino z vedľajšej izby si akúrat utieral tvár. Do onoho inkriminovaného uteráku. Prvý raz som ho vtedy pozdravil s úsmevom. Odvtedy sme sa na izbe vždy potešili, keď ho takto niekto z nás vychytal pri rannej rutine. K spominánej procedúre som si vlastne svoj uterák už ani nebrával. On ten svoj pral často. Boh ho žehnaj.
Príspevok je to dlhý, konanie to bolo hnusné, ale doteraz sa všetci traja z izby celkom bavíme na tom, jak si ten dindaj utieral tvár tam, kde ja pimprláka..
Bolo prvy a posledny krat, co som siel s kamosom
mne sa to tu ani nechce písať ja som mal z intráku taký Woodstock že by to vydalo na blog aj dva a neviem ci su niektore veci vobec zverejnitelne. Budem citovat len riaditelku ubytovacieho useku: Je tu 5000 ludi, ale ked sa povie vase meno hend si vybavim vas ksicht
Bolo to pastovanie. Človek chrape, a okolo polnoci sa mladšim ľuďom dostaneš do chatky, a celý ksicht im ojebes zubnou pastou.
Potom som od starších počul, ale to sa mi moc veriť nechce, ale budiš, že sa jedného chalana vystriekali, ako na ksicht, keď spal.
To je všetko na čo si spomínam
osobná príhoda č1 niekto si so mňa strašne chcel robiť srandu a proste som už spala v izbe a prebudila som sa na to že na do mnou niekto stojí s nožom... hmm, veľmi vtipné možno im, ale veru mne nie
príhoda č.2
som na izbe u kamarátok na najvyššom poschodí, izba ktorá je najbližšie pri schodisku... odrazu tam vrthne utekajúc chalan k balkónu že on ide vyskočiť z okna.. chlapec kompletne sfetovaný, našťastie hneď na ním utekal aj vychovávateľ a zadržali ho aby nevyskočil.. keby vyskočil, tak asi ak by sa dá by som ho zabila aj druhý krát za to akú traumu by mi tým spôsobil
Keď som tam ešte pár rokov predtým pobýval ja, toš keď som sa raz v lete pobral do mesta, nechal som tie skurvené balkónové dvere omylom otvorené a nejakým zázrakom nám za tú asi polhodinu z izby nikto nič neujebal. Ono to ale bolo najlepšie možné vetranie pri divnokovových okeniciach, ktoré v zime chladili a v lete hriali.
Údajný niekoho neznámeho prístup "vidím, že nám tu WC/kúpeľne/chodby umýva mladá príslušníčka romáckej minority, tak tam budem programovo robiť bordel" dodnes dúfam, že bol nejakou čiastočnou anekdotou spadajúcej do sféry urban legends a že až taký prikokot nie je nikto. Na systematický a naschválny bordeľ to tam ale vyzeralo mnohokrát; niežeby sa to chytalo na legendárneho L.H. z Vysokej školy ekonomickej v Prahe.
Nekompromisná mlynská SBS inak inšpirovala aj takéto video. Našťastie som nezažil žiadnych PSVB tiežštudentov, ktorých spomínajú @barky a @tralalibang a snáď aspoň na Mlynoch nič také nie je dodnes.
Pritom situácia že by bol neumerny hluk cez skúškové, lebo napr. ked máš beanie a neviem čo všetko na začiatku semestra tak sa to toleruje, tak sa mi to na intráku stalo dvakrát. Raz sme boli mi tí čo robili hluk, druhýkrát susedia. Bolo to vyriešené dohovorom sposobom shut up kokoti. Done.
Ofc som od tých pojebaných faškov dostal pokutu a to aj kamoši vodná fajka na izbe, alkohol na izbe a to sme nemali ani pustenú hudbu alebo čo, proste debatka osem hodín večer, došli pičkovia a ešte nám naparili pokutu za kamoša čo došiel na navstevu a nebyval na intraku. Potom top dve zazitky s tymito kokotmi boli: fajcim v takom kumbaliku opustenom pri otvorenom okne. Dojde 5 debilkov s knihou tak im hovorím, že ok dám každému 5 ecok do ruky s tým, že ma nenqapisu do knihy pre domovnicku a nezaplatim 10 e pokutu ktora im aj tak nepojde. Pan spravodlivy samozrejme povedal nie. Vrchol vsetkeho bol ze potom zakazdym ked ma videl sa mi zacal zdravit. Akkoby sme boli kamarati alebo co. Poslal som ho do pice trageda.
Druhykrat - pozeram zo spolubyvajucim Star wars, kazdy plechovka pivka, vecerny chill. Odrazu niekto klope vojdu dvaja trtkovia a ze mame to nahlas - islo to s ntb repraku a byvame na konci chodby to mohol pocut niekto kto len stal pri dverach + sme byvali na konci chodby v tak vystrecenej izby ze sme nemali susedov. A potom otazka? Co ten alkohol. Som ho rovno vyjebal z izby von a na druhy den som pomerne nasratej domovnicke rychlo vysvetlil ako sa veci maju.
A samozrejme bonus viacoere kamosky z intraku mi hovorili, ze kym mi ak ochalani sme dostali za chlast pokutu ak nasli izbu kde boli iba zenske a pili vino tak ti ultra panici ich samozrejme nechali bez trestu a robili tam strasne formy akoze frajery asi kazda ta baba nezavisle od seba mi povedala na konci slova ako trapnost, ubohost,cringe, radsej by som zaplatila pokutu.
Ako 16-ročného ma spolubydla zamkol do skrine a ehm.. nemal kľúče
Taktiež sme chodievali na stealth polnočné výpravy na iné poschodie za dievčatami (kde sme aj ostali spať do rána).
Niekoľkokrát sme mali izby zablšené a museli sme si baliť a dekontaminovať všetky veci.
Asi najšialenejšie na tom je, že s dvoma z mojich long-term spolubývajúcich, s ktorými sme sa vtedy občas celkom hejtili, sa kamoším doteraz.
Mám toho spústu, nič asi nie je až taký bizár hodný zmienenia, vlastne to bolo celé divoká jazda, od strednej až po vysokú. Bývanie na erazmáckom intráku s poľskými architektmi a taiwanským maliarom či s rôznymi podivnými indivíduami z fakulty jadrovej fyziky už je len taký anekdotický bonus...