Ja áno. Ako ak väčšina mestských zadkosedov, ktorí sa idú prejsť po OC len tak.
V nedeľu!
Globálni kapitalisti vymysleli OC, aby si individualisti mohli zahnať nudu a nútia predavačky robiť v nedeľu.
My im v tom pomáhame! Sme si toho vedomí?
@notme
Príšerné to je pre tie predavačky, ktoré sa nám musia venovať po celé víkendy, nestíhajú sa venovať svojej rodine, lenže my to nevidíme, nás to nezaujíma. Nakúpiť sa dá aj cez pracovné dni.
Až keď raz naše ženy budú nútené tými kapitalistami robiť po 12 hodín denne. Samozrejme, ak si to dovolíme.
@notme
No tak to je už iné. Pohotovosť treba. A práve tú nemáme takú a v takom rozsahu, akú by sme potrebovali.
Ale s tými nákupmi, myslím si, že preháňame. Veľa z nás tam chodí skôr relaxovať cez víkend, ako cielene nakupovať. Kedysi ľudia chodili do prírody, dnes sú to obchodné centrá.
ale prosim ta. kazdy normalny clovek vie, ze v nedelu sa nema umierat. cele to je propaganda kapitalistickych zidovskych farmaceutickych spolocnosti, ktore chcu predat co najviac liekov.
Nie. A chýba mi moja obľúbená pokladníčka z Kauflandu, o ktorej som raz písal status, že blokovala a plakala... odvtedy som ju už nevidel, pretože tam nepracuje.
@0sea v podstate je to asi štandard. Ja keď som robila v Kauflande tak tiež som párkrát blokovala a plakala. Aj vo vlaku keď som robila tak som roznasala objednávky a plakala. Proste to nešlo zastaviť a trebalo makať.... Už len z toho pohľadu by som žiadne pr favavky nesikanovala.
I keď niektoré si to fakt pýtajú. A ešte keď fakt chcem rozbiť peniaze za nejaké drahé topánky a oni na mňa povýšenecky pozerajú že veď si aj tak nič nekúpi.
a inak vsetky OC by som zlikvidoval keby som bol diktator pekne by boli len trhy a obchodiky a v nedelu by sa chodilo len na pivko a na kofolku a do kostola a na vylety a prechadzky a asi aj v sobotu a teda v sobotu a v nedelu by pracovali len ludia co by toto mali na starosti inak nikto teda jasne doktori , policajti , hasici a tak by museli no to je proste sluzba ludstvu alebo by mala aspon byt ked si vyberie take povolanie
absolutne to neberiem ako šikanovanie robil som rok v poravinách (síce v sklade) ale v potravinách a nerobilo mi najemnší problém ísť do roboty v nedelu alebo cez sviatok.. je 21. storočie a bývam v meste.. keby mi to nevyhovovalo odjebem sa na dedinu a dávam si budík na 6:00 aby sa mi vôbec ušiel chleba... v meste by mali byť otvorené potraviny do 22....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
dalsi!
Príšerné to je pre tie predavačky, ktoré sa nám musia venovať po celé víkendy, nestíhajú sa venovať svojej rodine, lenže my to nevidíme, nás to nezaujíma. Nakúpiť sa dá aj cez pracovné dni.
Až keď raz naše ženy budú nútené tými kapitalistami robiť po 12 hodín denne. Samozrejme, ak si to dovolíme.
Trollovia sme tu v podstate všetci.
No tak to je už iné. Pohotovosť treba. A práve tú nemáme takú a v takom rozsahu, akú by sme potrebovali.
Ale s tými nákupmi, myslím si, že preháňame. Veľa z nás tam chodí skôr relaxovať cez víkend, ako cielene nakupovať. Kedysi ľudia chodili do prírody, dnes sú to obchodné centrá.
I keď niektoré si to fakt pýtajú. A ešte keď fakt chcem rozbiť peniaze za nejaké drahé topánky a oni na mňa povýšenecky pozerajú že veď si aj tak nič nekúpi.
a snaží sa byť k nim dobrá práve preto lebo viem aké to je
A jaaa nakupil v Bille.
SHAME ON ME
Podporil som liberalny kapitalizmus
Ale zato sa môžem vyspovedať.
Don Marcelo mi dá rozhrešenie.
Aký ťa troll šikanuje?
Presne tak!