Čaute Chcem nejaký mobil za dobrú cenu do tých 250 euro Aspoň aby mal prednú,16 mpx foták, 4-jadrový precesor, 2 GB RAM, android- 4.2 Do elektroniky sa moc nevyznám. Prosím poradte
@priceznahanzelka Prečo 16 megapixelov? Prečo 4-jadro? Či čím viac pásov, tým viac Adidas?
Do danej sumy ma momentálne napadá len LG Nexus 4, LG G2 mini, Samsung Galaxy S3 alebo niečo od Xiaomi (ak chceš výkon) ... Ak priplatíš 20€, máš LG G2, ktorý je oproti S3 výbavou kus ďalej...
@thebad Xperia Z stojí od 280€, Z1 ešte viac, Nexus 5 takže to je všetko nad rozpočet ...
@priceznahanzelka ked sa nevyznas do elektroniky tak potom preco take poziadavky? 250e je na nieco take malo. ale nieco by sa zohnat dalo. 2giga ramky byva v tych drahsich modeloch. a 16mpix fotak? naco? kvalita fotaku sa neudava v pixeloch...uplne staci nejaky 8mpix. aj to je moc.
@priceznahanzelka preco? ebay neni problem. navyse to maju osetrene. len RAZ z xxx sa mi stalo ze mi odtial telefon neprisiel. staci tam napisat ze ti to nedoslo a ebay ti vrati plnu sumu. len si treba davat pozor aby si to neobjednavala z ameriky alebo tam niekde lebo ich operatori pouzivaju ine frekvencie a s nasou sim kartou by ti to neslo..
lubi sa mi ako zapracovali marketingi guruovia na ludoch, proste si myslia ze 16mpx zakonite musi lepsie fotit ako 12mpx/8mpx, alebo ze 4 jadro je vzdy zakonite vykonnejsie ako 2 jadro ach jaj
nechaj tak tych 16mpx... je to zbytocnost... nemas taky snimac, bude mat ta fotka 16mpx... ale na kere hovno ked tam mas taky šum, ze sa rovna nakoniec 5mpx... akurat tak si zanho priplatis a bude mat ta fotka ZBYTOCNICH 10000000MB
Uz 8 mpx fotaky su pre taky mobil zbytocne...
Ale vinimka su tie drahsie mobily nad 450€ ktore maju ten snimac kvalitnejsi.. ale aj tak neda viac jak 10mpx poctivych.. na fotak ani tak nepozeraj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Za tie prachy by som pozeral vlajkové lode minulej generácie, LG G2, Xperia Z/Z1, Nexus 5...
Do danej sumy ma momentálne napadá len LG Nexus 4, LG G2 mini, Samsung Galaxy S3 alebo niečo od Xiaomi (ak chceš výkon) ... Ak priplatíš 20€, máš LG G2, ktorý je oproti S3 výbavou kus ďalej...
@thebad Xperia Z stojí od 280€, Z1 ešte viac, Nexus 5 takže to je všetko nad rozpočet ...
Uz 8 mpx fotaky su pre taky mobil zbytocne...
Ale vinimka su tie drahsie mobily nad 450€ ktore maju ten snimac kvalitnejsi.. ale aj tak neda viac jak 10mpx poctivych.. na fotak ani tak nepozeraj...