budem s priatelom a konecne s nim budem spolu aj o polnociiiiii jeeeeeee lebo minuly rok sme nemohli do polnoci kedze sme z inych miest a ja nemam dovolene u neho prespat.. ale pridu pre mna autom o jednej, joooooo
doma, v posteli, sama, ako každý rok... nie je to pre mňa vôbec zaujímavý, významný ani ničím výnimočný deň a noc...
len kamoška o niečom hovorila, len mi nechce povedať o čom, že mi povie až vo štvrtok a nemám sa ničoho báť, že pre mňa aj pre mojich rodičov príde, tak asi vymýšľajú nejakú párty
tie fotky ste nemali pozerať to som len tak napísal xDDDD tie su úplne strašné preto som ich tam dal ... teraz mám oveľa krajšie topánky aj vyzerám trošku inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
len kamoška o niečom hovorila, len mi nechce povedať o čom, že mi povie až vo štvrtok a nemám sa ničoho báť, že pre mňa aj pre mojich rodičov príde, tak asi vymýšľajú nejakú párty
@koprdil neverím že si s MA lebo ťa nepoznám
Ale z MA naozaj som, no nevyskytujem sa tam často(internát v BA), no presviedčať o tom ťa nebudem.
Kludne si o mne mysli, že som aj zo Somálska...