aká je vaša obľúbená postava z tohto seriálu? chcel som založiť anketu ale potom mi došlo že by ich bolo treba aspoň 15 aby som všetky postavy vymenoval môj favorit je narkoman Otto
@nessinko dúfam že to tak bude a Simpsonovci nikdi neskončia ja to nedovolím !!!!!!
@bloodsuckingvampire Simpsonovci a Futurama majú spoločných vývojárov ale mne sa páči oboje každé má tak trocha iný druh humoru vo Futurame je viac čierneho humoru a v Simpsonovcoch je to také zosmiešnenie američanov
@protessst aha no neviem ja asi nič ja také triko nechcem ale na babe to musí vyzerať pekne také tricko D ale však vy baby si dávate do výstrihu kadečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
tazko sa vybera jeden...aj marge a bart su dobry
aj Ralph sem tam. vlastne veľa tam je takých
homer a jeho bila čepička
a tiez mam rad barta
@bloodsuckingvampire Simpsonovci a Futurama majú spoločných vývojárov ale mne sa páči oboje každé má tak trocha iný druh humoru vo Futurame je viac čierneho humoru a v Simpsonovcoch je to také zosmiešnenie američanov
"Zezačátku jsou to jenom malí haranti... a po pár letech už jenom sleduješ jak si to grindujou na vejšku..."
-Jo, jo, taky si někdy vymejšlím slova ale na tom teď nesejde....
z toho som mal dosť xD
potom Barny
Vočko
atď. proste seckych mam rad
@bloodsuckingvampire najlepšia je leela ale aj Bender je zábavný
cela rodinka
jedna z nejlepsie vymyslenych postav EVER!
tak jednoznacne bart to je chlapák a homer ako tiez a este mam rada stareho pana bernze