typicka dievcenska hra ale nie aj mna to isty cas bavilo ...bud si zozen nejake datadisky, ktore su uz kompatibilne s vistou alebo maxis urcite vydali podla mna nejaky patch aby ti hra isla aj na viste
na hranie hry the sims 2 potrebujes administratorske prava, cize ked sa pri zapnuti PC prihlasujes do compu a niesi administrator, tak si tu hru nezahras
Ja som tu na toto najlepší odborník. Vychádzam z vlastných skúseností, tieť som mal tento problém. Teraz mám však taký, že to musím cracknúť, ale mi to nejde, lebo súbor je chránený proti zapisovaniu. Serem ja však na to.
Klikni si na www.thesims2.com nádji si tam niekde patches, stiahni si ten, ktorý potrebuješ, nainštaluj a máš to. Musim ist tak dovi dopo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
to je skoda...som sa tesila ze budes zhrat
kati,spytam sa Rudka ze ci to on nevie
a inak, ahoooj katka zatlieskajme katke el
Klikni si na www.thesims2.com nádji si tam niekde patches, stiahni si ten, ktorý potrebuješ, nainštaluj a máš to. Musim ist tak dovi dopo