Ahojte, chcela som si nainštalovať sims2 na notebook, ale nešiel mi, lebo mám win8. Tak si chcem nainštalovať sims3, len mám pocit, že môj notebook nie je moc stavaný na hry a tak, sa bojím, že mi bude sekať hra alebo ntb. Viete mi povedať, či mi tá hra v
tak tak, a priprav sa na dlhé spúšťanie hry, neviem či k tomu máš aj tie datadisky ako ročne obdobia atď, ale s každým navyše sa to ešte viac naťahuje. A sims 2 by mal isť rozbehať aj na win 8, možno tam treba porobiť nejake čachre machre ale dá sa to
@miraculeux Hmmmm... Svit? Potom ti už nič nepomôže, Sims 2 už nezarába takže patch pre Windows 8 asi nebude. Skús Sims 3. Ja si tiež myslím, že tvoj notebook to zvládne.
Ja som nainštaloval Sims 2, spustil som ho normálne (vyriešil som kompatibilitu cez tlačidlo Spustiť poradcu pri problémoch s kompatibilitou) a išlo mi hrať ľubovoľnú rodinu. Vypol som to hneď ako som to odskúšal a keď som to zapol neskôr, tak mi rodinu stále dookola načítavalo ale nikdy nenačítalo. O vytvorený rodiny ani nehovorím. Jeden mi poradil, že môže byť problém s ovládačmi, keďže staré hry nepodporujú nové ovládače. A mám Win8
Inak prvýkrát som inštaloval aj Nočný život (nikdy sa to nedoinštalovalo ale to padlo) a pri spustený normálneho Simsu mi písal error, tak som kašľal na datadisk, hlavne chcem spustiť čisté Sims 2. A ako sa tu riešilo, stačí preinštalovať Sims 2 a vyriešiť kompatibilitu stlačením tlačidla, ptm to musí ísť, halvne do toho netreba zbytočne vrtať keď to ide.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Btw. ten link na Qcomp... si z PP?