Predstavte si situáciu, že niekoho strašne dlho chcete (chcete s ním byť vo vzťahu) aj pol roka dajme tomu, no ten o vás neprejavuje vôbec záujem. Tak po čase začnete chodiť s niekým iným a vtedy ten dotyčný ktorého ste chceli o vás prejaví záujem (chce b
tak určite by som si nezačal s niekym ak chcem niekoho úplne iného a vôbec už nie preto lebo sa po čase uvedomí a viem aké to je byť v role toho tretieho teda toho s kym si a pritom maš radšej toho druhého
fuuuh..... to neviem. zaležalo by od toho či to myslí uplne seriozne.... najprv by bola velka debata a pokial by som mala len partyždňovy vzťah asi by som tomu koho lubim dala šancu.
lebo inak by som to možno doživotne lutovala. (ale najprv by musel preukazať že ma naozaj zaujem)
Dpc tak teraz hned ako si priblbo a priteplnene povieme, ze "chodime spolu", tak sme zrazu "vo vztahu" ?!
Napina ma, ked na diskoteke sa dvaja podnapiti vykusu a ona mu zacne v ten moment hovorit, ze "mojko" a "milacik"...
Alebo ina tragedia, ked dvaja mesiac chodia okolo horucej kase pomaly sa nezdravia, no raz sa konecne nakopnu a idu riesit ten ich "vztah"...
On sa jej degenerovane opyta "budeme spolu chodit" ?
A ona si cez mobil prdne status na FB, ze je vo "vztahu".
Od toho momentu je ona "zlatko", on "mucik" a konecne sa mozu drzat za ruky a tvaria sa, akoby boli spolu minimalne 5 rokov OMG...
Dost stacilo!
A k tomu, ze si zacala chodit s niekym bezvyznamnym, len preto, ze na teba tvoj objekt neskonalej tuzby z vysoka sral... Na to nemam ani komentar, lebo to je vonkoncom mega, ober degenerativny debilizmus tahat sa s niekym len preto, ze byt "vo vztahu" je solocensky vyhodnejsie a je to ten spravny a "cool" pocit...
Toto sa mi stalo minimálne 3x. Ani raz som sa nerozišla s chalanom, s ktorým som chodila. Pretože ten, ktorého som predtým chcela, už premárnil svoju šancu.
ti co pisete ze ''preco chodis s hentym, ked chces niekoho ineho''..tak co ma robit? odrezat sa od spolocnosti ked jej v tej dobe ked ho chcela dal jasne najavo ze o nu zaujem nema.. hmm?
@ladyretro ako už bolo povedané, začínať si s niekým len preto aby si nebola sama je tak trochu blbosť, čiže v prvom rade by som sa do takej situácie nedostal (resp. už nedostal, povedzme), zadruhé to zaváňa tým že danej osobe ktorá nejavila záujem a teraz ho zrazu javí len chýba tá pozornosť ktorej sa jej od teba dostávalo, takže by som si v prvom rade poriadne naisto zistil že to nie je len nejaká panovačnosť/potreba vlastniť, ale fakt o mňa má záujem, zatretie ak by som zistil že fakt má záujem, tak by som ju v tom trochu nechal vysmažiť (čo je aj jeden zo spôsobov ako zistiť či to myslí vážne, ak dlhšiu dobu nebudeš reagovať a daná osoba stále záujem bude mať, tak to asi vážne myslí), zaštvrté asi by som sa s ňou potom dal dokopy
že princíp odhodeného kýblika? kým ho nikto nechcel, ani on ho nechcel, ale už ho nejaké decko chce, tak sa teraz na tom pieskovisku aj roztrhá, len aby ho dostal ... ale úprimne? asi nikdy nepochopím, ako sa môžeš s niekým chodiť, keď ho dostatočne neľúbiš ... nuž, rozhodnúť sa musíš ty! iba si uvedom, či ti to skutočne za to stojí a či ho táto hra neprestane baviť, keď ťa dostane ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a ty ked si si s jednym zacala tak by si ho uz nemala pustat k vode
ak nevies co chces, nechod do vztahov
ale najlepšie je mať oboch a tak zostane aj vlk sýty aj ovca celá
lebo inak by som to možno doživotne lutovala. (ale najprv by musel preukazať že ma naozaj zaujem)
Dpc tak teraz hned ako si priblbo a priteplnene povieme, ze "chodime spolu", tak sme zrazu "vo vztahu" ?!
Napina ma, ked na diskoteke sa dvaja podnapiti vykusu a ona mu zacne v ten moment hovorit, ze "mojko" a "milacik"...
Alebo ina tragedia, ked dvaja mesiac chodia okolo horucej kase pomaly sa nezdravia, no raz sa konecne nakopnu a idu riesit ten ich "vztah"...
On sa jej degenerovane opyta "budeme spolu chodit" ?
A ona si cez mobil prdne status na FB, ze je vo "vztahu".
Od toho momentu je ona "zlatko", on "mucik" a konecne sa mozu drzat za ruky a tvaria sa, akoby boli spolu minimalne 5 rokov OMG...
Dost stacilo!
A k tomu, ze si zacala chodit s niekym bezvyznamnym, len preto, ze na teba tvoj objekt neskonalej tuzby z vysoka sral... Na to nemam ani komentar, lebo to je vonkoncom mega, ober degenerativny debilizmus tahat sa s niekym len preto, ze byt "vo vztahu" je solocensky vyhodnejsie a je to ten spravny a "cool" pocit...
Teraz ma mozte vsetci do jedneho poslat do pici!
Pan boh zaplat a dovidenia...
uz mas druheho ma smolu
dpc vy ste retardovane deti -.-
to, ze ja by som s nim ani nechodila, je uz ina vec
no, ja by som sa rozišla hned, ak ho nemám a nikdy som rada nemala...